2777
2789

تا حالا از سرای ایرانی یا شهر لوازم خانگی چیزی خریدین خوب باشه؟ قسطی با چک میخوام تی وی بگیرم. چه مارکی و چن اینچ خوبه؟

وای سمت سرای ایرانی و شهرفرش نرو ما جفتشو رفتیم گرگ بودن گرگ همه چیزو دوبرابر میدادن اصلا اصلا مثل تبلیغاشون نبود جنسای اشغالو چینی اصلا معلوم نیست چه مارکایی داشتن خداشاهده

ما جی پلاس داریم یا اسنوا هم دازیم ولی اسنوای اصل دیگه پیدا نمیشه خیلی راضی هستیم ولی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای سمت سرای ایرانی و شهرفرش نرو ما جفتشو رفتیم گرگ بودن گرگ همه چیزو دوبرابر میدادن اصلا اصلا مثل ت ...

آره منم پارسال واسه فرش رفتم خیلی گرون بود فرش ۲۵ تومنی رو بازار ۱۳ گرفتم . نمایندگی اسنوا برم خوبه؟

تلویزیونم سام هست خوبه راضیم 

رفتیم شهر لوازم خانگی هم خرید کردیم قیمتاش و شرایطش خوبه بد نیس

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من اسنوا گرفتم

از خود نمایندگی شون

شهر فرش و اینا گرید پایینه اسنواست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چند اینچ؟۵۵ خوبه؟

55 گرفتم

نه بزرگه نه کوچیکه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ممنون عزیزم مبارکتون باشه🌸

زنده باشی😍❤

آره منم پارسال واسه فرش رفتم خیلی گرون بود فرش ۲۵ تومنی رو بازار ۱۳ گرفتم . نمایندگی اسنوا برم خوبه؟

نمیدونم نمایندگی و اینارو اخه انگار میگن دیگه اصلو اینا تولید نمیشه ولی فکرکنم نمایندگی بری که خیلی خوبه

ما بالای ده دوازده سال اسنوا داشتیم راضی بودیم فوق العاده حتی یه بار خرابی نداشت الانم یکی ازمون حریدتش هنوزم براشون کار میکنه هیچیششش نشد