2777
2789
عنوان

جایگاه مادرشوهرتون تو زندگیتون کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 60 پست

واقعا بنظرم باید گاهی اینو پذیرفت که شاید یه نفر ما رو دوست نداره ، در حد شخصیت خودمون احترام بذاریم ، توقعی نداشته باشیم و احساس کمبود هم نکنیم ، ما مسئول خوشآمد دیگران نیستیم ، ولی حالمون دست خودمونه نباید اینجور آدم احساس ناکافی بودن و بد بودن بهمون بدن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه سکوت کن چون بعدمرگش همه چیزش مال تومیشه  تمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مادرهمسر من ادم خوبی هستنجاشون رو سر منه و جایگاهشون توی قلب ماستولی اگر محترم نبودن خودمو مجبور نمی ...

این فقط بهتون میگم بخاطر خوبی خودتون هست که باهاتون خوبن از قدیم میگن هرچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند

فقط استثنایی هم هست اونم اینه که شما خوب باشید و دیگران نخوان خوبی شما رو ببینن که بحث اون جداست

جایگاهی برای خودش نزاشته باقی بمونه خیلی سعی کردم باهاشون مثل خانواده خودم رفتار کنم ولی اونا منو تو جمعشون راه ندادن ازم فاصله گرفتن 🙁 منم دیگه بعد 14 سال پذیرفتم دیگه نمیرم اونا هم از خدا خواسته نمیان سمت من

چون توی خانواده اشون این رسم رو دارن و خونه تمام اقوام می‌بره به جز ما

رسم قشنگی نیست اصلا بعد هم کااااملا با همسرتون موافقم.دوست داشتن زوری نیست اینو باید قبول کنیم که ممکنه بعضی از اطرافیانمون ما رو دوست نداشته باشن.

هر وقت دیدیش بعنوان کسی که مادر همسرته احترامشو بذار ولی صمیمی نشو.

شوهرت درست میگه اینفدر خودتو نچسبون و توقع نداسته باش

وقتی به فکر تمام اعضای خانواده اش هست هم از نظر مالی هم عاطفی اما با زندگی تنها فرزندش اینطوری برخورد می‌کنه بنظز شما ناراحتی نداره

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 
جایگاهشو نمیتونم بگم احتمالا تعلیق شمولی خب شما هم دقیقا مث خودش باهاش برخورد کنین

🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من مادرشوهرم رو دوست دارم اوایل رابطمون شکرآب بود حتی یکی دو بار بحث هم کردیم باهم ولی ب مرور رابطمون خوب شد

اتفاقا همسر منم همینو گفت بهم گفت برات مهم نباشه دوستت دارن یا نه تو همسر منی همین ک من و تو باهم خوب باشیم کافیه بقیه از ما خوششون اومد ک اومد نیومدم مهم نیست هرکسی اختیار خودشو داره

من هیچوقت سعی نکردم عروس محبوب باشم هیچوقت انتظار نداشتم منو مثل دخترشون بپذیرن و توقع نداشتم همیشه خودم بودم بی حاشیه و سرگرم زندگی خودم

همین باعث شد ب مرور ب سبک من عادت کنن و از من خوششون بیاد

این فقط بهتون میگم بخاطر خوبی خودتون هست که باهاتون خوبن از قدیم میگن هرچه از دل برآید لاجرم بر دل ن ...

شما لطف دارید

ولی من رفتار ایشون با بقیه رو هم میبینم

بنده شیرین خدا هستن و کم از فرشته ندارن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه