2777
2789
عنوان

مادرشوهرت چیکار کرد که از چشمت افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 63 پست

خیلی باهم خوب بودیما خیلی

۲۰روز بی دلیل یا حالا اگه دلیل داره من نمیدونم

نه بهم زنگ میزنه نه وقتی تنهاییم صحبت میکنه نه محل میذاره…

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی پسر نازنینم حالش به شدت بد بود و فقط خانواده همسرم میدونستن نهایتا یک ماه کنارمونه و من و همسرم هر لحظه میمردیم و زنده میشدیم💔

پاشدن رفتن خاستگاری واسه برادر شوهرم.. 

دیگه هیچوقت برام مثل قبل نشدن.. 

همسایه بودیم (۷سال پیش) بدون دلیل باردار شدم تپ۹ ماه به آب دستم نداد

دوبازه باردار شدم و تکرار کرد نه دعپتم کرد نه بچه م نگه داشت نه تلفن زد نه سر زد نه چیزی فرستاد نه حالمو پرسید

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

وقتیکه تو عقد بودم به شوهرم گفت نزار زنت بفهمه درآمدت چقدر هست

وقتیکه شوهرم ذوق داشت اوایل زایمانم کمی کمک میکرد با توپ و تشر به شوهرم گفت کمک کردن برای بچه داری کار تو نیست دست نزن و شوهرم هرگز هیچ کمکی نکرد و هرگز درآمد و داراییهاش و بهم نگفت

خدایا شکرت
حق داره خودت پسر دار میشی بعدا میفهمی

این چه حرفیع 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
حق داره خودت پسر دار میشی بعدا میفهمی

حق داره؟؟؟ من پسر دارم

عروسم بکارت نداشته باشه ولی خانوم ومهر بون و اخلاق دار باشه و پسرم دوشت داشته باشه کافیه برام!!!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

روز عقد که از محضر برگشتن تو خونشون داد و بیداد و غش و....راه انداخته بود که چرا کارای اداری عقد(امضای شاهدان و مشخصات عروس و داماد)انجام شده بود

طوری که همسرم طفلک همش عصبی و مضطرب بود 

روز بعدشم گفت هر چی طلا خونوادم دادن و پس میدی

(که فکر میکرد خیلی از این حرکت آسیب میبینیم😂😂)

منم همونجا همه رو پس دادم

و دکمه خاموشیشو زدم

خونه گرفتیم رفتیم خونمون

الان دوسال میگذره

عیدا و اومدن و رفتن....روز مادر و.....

چندین بار مریض شده

(همین دو روز پیشم بستری بود)

ولی من فراموش کردم که وجود داره

و در کمال آرامش دارم زندگیمو میکنم

عادت های اتمی و اثر مرکب

زمانیکه جاری و خواهرشوهرم زایمان کردند بهشون رسید بچه هاشونو نگه داشت ولی من زاییدم زنگم نزد چهل روز خونه مادرم بودم بعد خودم بچمو بردم دیدند زمانیکه به شوهرم یاد داد هیچ خرچی برا زن نکن زمانیکه دخالت در شخصی ترین مسایل زندگیمکرد

خدایا شکرت