2777
2789
عنوان

رفته بودیم عروسی ی دختره بوددد😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 47 پست
پسره کی یه؟کدوم پسره گفته برین خواستگاریش؟نسبت داره با تو

هردوتاشون از فامیلای دورمونن

پسره هم فامیلای دخترس

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

پس دیگ گمشو افرین

اونی که باید گمشه من نیستم 

البته اشکال از شما نیست‌ قانون ابن مملکته که یکی بیاد با افتخار بگه دختر بچه شوهر میدیدم‌ 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نگو بیچارهبعضی از دخترا البته اکثرشون خودشون دوس دارن ازدواج رومخالف ازدواج اجباری و سن کم هست ...

اره اینم دختره خودش پسره رو دوس داشت 

پسره پولدارررر کل دخترای فامیل دلشون میخواسته بود زن این بشن ولی پسره هیچکدومشونو نخواسته این دختره رو خواسته

فکر اینکه مرده بخواد با بچه ی 14 ساله رابطه ی جنسی داشته‌ باشه حال بهم زنه 

همه جای دنیا جرمه

اینجا پدوفیلی افتخاره عووق

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
فکر اینکه مرده بخواد با بچه ی 14 ساله رابطه ی جنسی داشته‌ باشه حال بهم زنه همه جای دنیا جرمهاینجا پد ...

دقیقا

این کاربری از دیروز مال منه من دلبر علی اقا نیستم اتنام دوست فاطی.. استخاره در شخصی پذیرفته میشود برای حس ششم هم درخواست دوستی پذیرفته میشود

اره اینم دختره خودش پسره رو دوس داشت پسره پولدارررر کل دخترای فامیل دلشون میخواسته بود زن این بشن ول ...

پدوفیله

این کاربری از دیروز مال منه من دلبر علی اقا نیستم اتنام دوست فاطی.. استخاره در شخصی پذیرفته میشود برای حس ششم هم درخواست دوستی پذیرفته میشود

عزیزم نگو بیچارهبعضی از دخترا البته اکثرشون خودشون دوس دارن ازدواج رومخالف ازدواج اجباری و سن کم هست ...

همه که این مدلی نیستن 

این طوری نمیشه گفت پس نقش پدر و مادر چی میشه ؟

من سنم که کم بود به خاطر محیط مدرسه ای که داخلش بودم دوست داشتم که زود ازدواج کنم 

ولی پدر و مادرم مدرسه مو عوض کردن یه جای خیلی بهتر درس خوندم و بچه های اونجا فقط به فکر درس بودن منم باهاشون همراه شدم و از اون فکر ها دور شدم .

با این حرف که خودش میخواد قرار نیست سلب مسئولیت کنن.

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
اره اینم دختره خودش پسره رو دوس داشت پسره پولدارررر کل دخترای فامیل دلشون میخواسته بود زن این بشن ول ...

خوشبخت بشن انشالله

اما متاسفانه معضل شده تو جامعه که نوجوان ها که باید تو فکر درس و مشق و اموزش باشن تو فکر ازدواج هستن

فکر اینکه مرده بخواد با بچه ی 14 ساله رابطه ی جنسی داشته‌ باشه حال بهم زنه همه جای دنیا جرمهاینجا پد ...

تازه ی ماه میشه نامزد شدن هنوز عقد نیستن

جای ما اینطوره ک تا عقد نشدن دست بهم نمیزنن و اصلا باهم بیرون هم نمیرن

اینم هنوز چندسال دیگ میخواد عقد بشه

اونی که باید گمشه من نیستم البته اشکال از شما نیست‌ قانون ابن مملکته که یکی بیاد با افتخار بگه دختر ...

ول کن دیگه چه حساس شدی 

هر قومی یه جور رسم و رسوم داره دیگه 

چرا انقد الان گیر دادی به اسی 

یه تعریف از دختر بچه کرد تموم شد

حرف دل در دل بماند بهتر است....

تازه ی ماه میشه نامزد شدن هنوز عقد نیستن

جای ما اینطوره ک تا عقد نشدن دست بهم نمیزنن و اصلا باهم بیرون هم نمیرن

اینم هنوز چندسال دیگ میخواد عقد بشه

تازه ی ماه میشه نامزد شدن هنوز عقد نیستنجای ما اینطوره ک تا عقد نشدن دست بهم نمیزنن و اصلا باهم بیرو ...

بازهم درست نیست

بچه ی14 ساله واقعا زمان ازدواجش نیست

پس درس و تحصیل چی میشه 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
اونی که باید گمشه من نیستم البته اشکال از شما نیست‌ قانون ابن مملکته که یکی بیاد با افتخار بگه دختر ...

ببین بضی وقتا خواستگار انقد پاپیچ میشه انقد میرن و میان دیگ  میدی 

آبجی خودم اینطوری شد ۱۳ بود انقد پسرعموم گفت و رفت واومد و هی مامان باباش اومدن دیگ ۱۴ نامزدکردن شش ماه بعدش عروسی گرفتن خداشاهده ۱۵ سالگیش باردار شد

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻