2777
2789
عنوان

میخوام‌لباس زیر بخرم خانوما بیاید یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقت‌خودمم دامن دار دوس دارم ولی پیدا‌نمیشه چی‌بگم؟ برای ست دامن دار

چطور پیدا نمیشه همه لباس زیر فروشیا دارن بگو ست دامن دار میخوام با جوراب 

من انواع رنگا رو دارم خیلی هم خوشگلن

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

سایز سینه‌تو‌لباس شب‌تاثیر داره خیلی‌معمولا‌۸۰ به بالا‌مناسبه

نه عزیزم لباس خوابا سایز دارن

بعضیاشون کاپ دارن خودشون 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
🫤خب برای خودش میره میخره برای منم میگیره

چه پایه😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چطور پیدا نمیشه همه لباس زیر فروشیا دارن بگو ست دامن دار میخوام با جوراب من انواع رنگا رو دارم خیلی ...

الان همون ۶۰۰ ب بالاس قیمتش  همین دامن دارا؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

🫤خب برای خودش میره میخره برای منم میگیره

من شوهرمم تاحالا برام لباس زیر نخریده اصلااا روش نمیشه

نه عزیزم لباس خوابا سایز دارنبعضیاشون کاپ دارن خودشون

عه کاپ دارم هست؟

برا ما لاغرا کاپ باید داشته باشه 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من شوهرمم تاحالا برام لباس زیر نخریده اصلااا روش نمیشه

نه شوهر من پرو تر این حرفاست 😂😂😂😂 همه هم فالو داره اینترنتی میخره

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
🫤😂😂😂 ای بابا فقط از تو عقد لوبیا تو شکمم داره رشد میکنه یه چهار ماه دیگه لوبیا میاد بیرون

ای وای😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

عه کاپ دارم هست؟برا ما لاغرا کاپ باید داشته باشه

اره بعضیاشون تو قسمت سینه کاپ داره اسفنجی بعد توری روش کارشده

باید بگردی پیدا میشه