2777
2789
عنوان

میخوام‌لباس زیر بخرم خانوما بیاید یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 61 پست
🫤😂شوهرتون باید خودش براتون بگیره منم تاحالا خودم نخریدم خواهر شوهرم یا شوهرم برام خریدن

خودش دو سه بار گرفته ولی من حیفم میاد پول پای اینجور چیزا بدم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🫤😂شوهرتون باید خودش براتون بگیره منم تاحالا خودم نخریدم خواهر شوهرم یا شوهرم برام خریدن

حالا چرا خواهر شوهرت میخره برات؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ست بخر اتفاقا لاغرا ست های خوشگلی میتونن بپوشن

بادی های خوشگلم هست

لباس شب هم هست

ازهمشون میتونی بخری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خواهر شوهر چرا😂😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اره برام خدایی چند بار خریدن

تو فرق داری

فکنم هنوز عقدی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

لباس خواب بگیر ست که لباس شب نیستکلی لباس خوابای خوشگل هست از اونا بگیر اورال بادی از این ستا که دام ...

اتفاقت‌خودمم دامن دار دوس دارم ولی پیدا‌نمیشه چی‌بگم؟ برای ست دامن دار

خودش دو سه بار گرفته ولی من حیفم میاد پول پای اینجور چیزا بدم

بابا بخرید و بپوشید 🫤😂 وای من خونه خودمون خیلی شلخته بودم حالا ازدواج کردم 😂 روزی سه بار اوایل میرفتم حمام😂 بعد اصلا تو خونه خودمون کیف نمی خریدم😂 شوهرم گفت زن باید خانوم باشه تیپ داشته باشه کیف بگیره دستش نه یه گوشی بزاره تو جیبش😂🫤

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂