2777
2789

سلام بچه ها.. من رلم حدود یه سال پیش یه اشتباهی کرد ک اوه اینجا بگم خیلی قضاوت میشه.. خلاصه ترجیح میدم نگم.. من وقتی اون اشتباهش متوجه شدم دیگه داشتم به تموم کردن رابطه فکر میکردم.. ولی بعد یه هفته بخشیدمش.. بعدشم الان یه سال از اون قضیه گذشته دیگه اصلا اون اشتباه رو تکرار نکرده 

حالا امروز من یه افتادم اون قضیه دوباره شروع کردم ب بحث کردن اصلا نمیدونم چرا دست خودم بود همش داشتم میگفتم آره تو اینجوری کردی اونجوری کردی خودت اگه جای من بودی منو سه طلاقه میکردی و فلان.. چند ساعت داشتیم راجب اون حرف میزدیم.. رلمم هی میگفت خب الان ک دیگ این اتفاق نمیفته و فلان هی اون کار منو نکوب تو سرم.. منم آخر حرفام گفتم آره تو حق داری منو درک نکنی.. یهو گفت من دیگ ادامه نمیدم..تو منو امروز خیلی تحقیر کردی مثل دستمال کاغذی زیر پات لهم کردی.. منم یهو شوک بهم وارد شد.. چون تو این دو سال اصلا تاحالا یبارم نگفته بود ک من دیگه ادامه نمیدم یا کات کنیم.. خلاصه شروع کرد ک تو همه زندگی من بودی چرا منو تحقیر میکنی.. نگو داشته گریه میکردی مامانش میبینتش 😑هیچی دیگه الان کلا آفلاین شد گفت بذار یکم خالی شم خلوت کنم با خودم.. وای خیلی عذاب وجدان دارم کارم واقعا اشتباه بود الان چ غلطی کنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهشا یساعتی ولش کن بذار توی حال خودش باشه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓