2777
2789
عنوان

خانما بیایید کمکم یه اشتباهی کردم رلمو به گریه انداختم 💔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 42 پست
همینا رو الانم گفتم ولی حالش خیلی بده سین میزنه جوابمو نمیده.. اصلا سابقه نداشت این کارش

بذار یساعتی تنها باشه بعد زنگ بزن بش

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

آخه میدونم الانم ک گفت دیگه ادامه نمیدم الکی میگه دوباره شب میخواد بهم پیام بده عشقم کجایی.. الان از ...

حس میکنم خیلی داری ازش دفاع میکنی 

دیگه هرچی بشه انگار اون بی تقصیره

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون انگار چاقو گذاشتن زیر گلوتون گفت یالا بیا سایت بعد غر الکی بزن

کسی که تو سایت نظر سنجی میذاره یعنی هر کی دوست داره نطر بذاره

فک نمیکنم به تو مربوط باشه 

چقدر بی ادب و بی تربیت 

حالا شما چرا کاسه داغتر از آش شدی

خب راست میگه دیگه وقتی حالتو بده میکنه لفت بده و نیا 

چون واسه تاپیک بقیه نمیشه تعیین تکلیف کرد (جز مسائل انحرافی) 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کسی که تو سایت نظر سنجی میذاره یعنی هر کی دوست داره نطر بذارهفک نمیکنم به تو مربوط باشه چقدر بی ادب ...

نظر بده نه الکی غر بزنه...فعلا که داریم از ادب و شخصیت شما مستفیض میشیم و لذت میبریم

نظر بده نه الکی غر بزنه...فعلا که داریم از ادب و شخصیت شما مستفیض میشیم و لذت میبریم

پناه بر خدا

😂😂😂باشه دخترخانوم 

برو مشاورتو بده

حق با شماست

باید در هر زمینه ایی تجربه داشت

موفق باشید 

😂😂😂😂

جوک نگفتم دلیلی هم واسه خنده نیست 

چون نه تنها من چند نفر دیگه هم نظرشون همینه و شما داری مقاومت میکنی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

جوک نگفتم دلیلی هم واسه خنده نیست چون نه تنها من چند نفر دیگه هم نظرشون همینه و شما داری مقاومت میکن ...

کم کم ده سال ازت بزرگترم

شک نکن ده سال دیگه متوجه میشین حرفم چی بوده

نه اینکه حالم بد باشه از این تاپیک نه

دلم میسوزه واسه دخترای کم سن و سال و ترویج فرهنگ اشتباه اینستاگرامی

موفق باشی عزیزم