2777
2789
عنوان

ناهار چ دارید😃شام چ خواهید داشت🤔

539 بازدید | 55 پست

رشته پلو با سالاد شیرازی🍛🥒🍅🧅

دلمه با نون لواش🫔🫔

غذاهاتون نوش جونتون😃

جاتون سبز💚

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خونه مامانم دعوتیم گفت فلافل درست کرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناهار آبگوشت 

شام مرور آنچه هفته گذشته در یخچال گذشت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دلمه با نون لواش چطوریه👀

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ناهار البالو پلووای برای دلمه ادم میکشم

بیا خونمون🥲

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴