2777
2789
عنوان

ناهار چ دارید😃شام چ خواهید داشت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 55 پست
خوب میکنه🤣بخدا من از وقتی اومدم خونه خودم میفهمم غذا درست کردن یبارش هم سخته. چ برسه دوبار در روز

بدتر از همه فکر کردن و پیدا کردن غذاس😅

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
سنگینه

نون کم برمیدارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنده باشین، نوش جونتون.یه بار اوایل بارداری از خواهرم خواهش کردم، برام کوبیده مرغ درست کنه، بزارم تو ...

😐😐😐ای وای

من بودم درست میکردم برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هوای ابری هست اومدیم کنار دریا در حال درست کردن کباب برای ناهار😁شام نمی دونم ببینم چی میشه

صفا باشه

ساکن شمال هستی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای داداشم قورمه سبزی، قلیه ماهی هم خودم هوس کرده بودم، برای وجود نازنین خودم و زن داداشم پختم.😄 دیگه فکر نکنم جایی واسه شام بمونه😂

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

خوب میکنه🤣بخدا من از وقتی اومدم خونه خودم میفهمم غذا درست کردن یبارش هم سخته. چ برسه دوبار در روز

عه بسلامتی عزیزم

عروسی کردین؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نه جنوب 😍🙏

به به

دیگه بهتر شد که😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشین 🌸 بله

تبریک میگم

ان شاءالله درکنار هم خوشبخت باشین عزیزم😍

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓