صورتش زخم شده خورده به لبه شیشه باز شده بود بردم درمانگاه گفتم باید بخیه کنی منم نکردم چون جاش میموند چسب بخیه زدم بسته شد خشک شد الان بعد از دوسه روز زخمش افتاده نمیدونم خودش کنده یا افتاده الان باید چیکار کنم ترمیم کننده بزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما حرف دکترو قبول نکردی که بیای اینجا از مایی که نهایتا یه مدرک بی ربطی داریم سوال کنی حرف مارو قبول کنی؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰