2777
2789

امروز بهترین حال دنیا رو دارم 

با اینکه فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده ولی خب خوشحالم و بی صبرانه منتظر فردا که برم دنبال کار های طلاقم ولی خب امروز صبح بلند شدم صبحانه یا خیال راحت خوردم چایی خوردم بدون اینکه ناراحت باشم خیلی حالم خوبه خدا را شکر دارم راحت مبشم از دست خودش و خانوادش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه شروع ماجراس عزیزم قبل اقدام با وکیل صحبت کن

یعنی عاشق این نی نی سایتیام...

برای مجردی خوشحالیی می کنی یه چی می گن حالتو به هم میریزن...

برای متاهلی خوشحالی می کنی یه چی می گن احوالتو خراب می کنن...

عزیزم شاد و خوشحاله الان دوباره فکرشو درگیر کردی خوب شد؟؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ازادیت مبارک.ولی اولش داغی فک میکنی خوشحالی رفته رفته یکم اذیتت میکنه بعد دلت ب حال خودت میسوزه تجرب ...

میدونم و درک میکنم چی میگی ولی دلم به حالم خودم بسوزه بهتر تا روز به روز حال روحیم بد باشه بخاطر خودم گریه کنم و لعنت کنم خودمو 

فکر میکنم چون بد جور جا خوردی از اینکه شوهرت بهت خیانت کرده اینطوری ولی شاید یه مدت دیگه بهش فکر کنی دلت بشکنه 

ولی واقعاً امیدوارم راحت برات تموم بشه و فراموشش کنی

دل من که بدجور شکست هزار بار مردم و زنده شدم تا تونستم با هاش کنار بیام هنوز هم اون رو هر روز میبینم و جلو چشمامه

یعنی عاشق این نی نی سایتیام...برای مجردی خوشحالیی می کنی یه چی می گن حالتو به هم میریزن...برای متاهل ...

اصلا فکرم درگیر این ادم  مضخرف نمیشه فقط الان درگیر اینه چطوری خودمو خوشبخت کنم فقط با تلاش خودم