2777
2789
عنوان

امروز بهترین حال دنیا رو دارم واقعا مجردی بهتره از متاهلی هست 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه به شوهرت فرصت دادی و آدم نشده پس کار درستی میکنی و بعدا رو دلت نمیمونه که چرا بهش فرصت ندادم

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
خوشششش به سعادتت💜💜منم مجردم هر روزززز عشق و حال و زندگییییقصد ازدواجم ندارم.😍😍😍

واقعا لذت میبرین من مبخام از اینکه معشپقمو نبافتم دق کنم مرگمو میخام چ خوب ک مقاوم هستین☺️

دختری از جنس فولاد

من مجردم کلا ولی این خوشحالی از غرور شکسته شدس ک با طلاق فک میکنی پیروز شدی ایشالله که مقاوم بمونی و ...

نه خدا نکنه 

بمیرم هم ازدواج مجدد نمیکنم مگه دیوانم 

نه واقعا خیلی وقته پیخوام طلاق بگیرم ولی نمیشد الان خوشحالم که مجبور بیاد طلاق بده 

اصلا فکرم درگیر این ادم مضخرف نمیشه فقط الان درگیر اینه چطوری خودمو خوشبخت کنم فقط با تلاش خودم

افرین عزیزم.. کارو درستو می کنی...

موندن پیش ادمای اشتباه پیرت می کنه...

برو خوشحالی کن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

برو آبرو و حیثیتش رو جلو پدر و مادرش و فامیل هاش ببر آدم خیانت کار باید بره سینه قبرستون

کلا خودش هواسش نبود جلو خانوادش هم بودیم که خودشو لو داد ابروش که رفته ولی فقط نمیخوام تو فامیل انگشت نما بشم چبزی نمیگم خدا خودش هر کسو به راه راست هدایت کنخ 

افرین مث سحر دولتشاهی باش رامبدهارو ول کن تا شجریانها نصیبت شن

اون معلوم نشد مقصر کدومشون بود شاید سحر مقصر بوده ما که تو زندگبشون نبودیم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد