2777
2789
عنوان

دخترم انگلیسی روون تر صحبت میکنه تا فارسی داره مشکل ساز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 116 پست
من انگلیسی حرف نمیزنم اصلا باهاشفقط فارسی

خب عیب نداره برای خودش قانون بذار یه روز فقط فارسی و برنامه های فارسی و تمرین نوشتن کلمه های فارسی

و روز بعد انگلیسی

یا مثلا میتونی ساعتیش کنی بگی تا ساعت ۶ عصر فارسی باقیش انگلیسی

اگه تو ساعت فارسی انگلیسی حرف بزنه امتیاز منفی میگیره

مث یه بازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش انیمیشن های دوبله بذارید تشویقش کن کتاب فارسی بخونهوقتی انگلیسی وسط حرفاش استفاده می‌کنه بهش تذ ...

اره میگم بهش فارسی کلمه هایی که یادش میره

ولی مثلا وقتی سر امتحان عجله داره بنویسه یا هول میشه

تو‌ ذهنش فقط انگلیسی کلمه ها میاد

فارسی سخته؟ عزیزم کیو دیدی الان فارسی بلد نباشه؟ مایی هم که فارس نیستیم پیرزنای ۷٠/۸٠ ساله هامونم بل ...

ماهم فارس نیستیم پدرمون در میاد توی جامعه فارسی روان صحبت کنیم و از اصطلاح های درست استفاده کنیم

ایشون قراره توی ایران زندگی کنه ، فارسی روان رو نیاز داره.

شما بازم با فارسی آشنایی دارید از بچگی برای همون براتون آسون تره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اره میگم بهش فارسی کلمه هایی که یادش میرهولی مثلا وقتی سر امتحان عجله داره بنویسه یا هول میشهتو‌ ذهن ...

خیلی طبیعیه همه دو زبانه ها همینن 

من با سی سال سن هم همین مشکل رو دارم 

فقط مهم اینه فارسی روان رو یاد بگیره برای گفت و کو

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ماهم فارس نیستیم پدرمون در میاد توی جامعه فارسی روان صحبت کنیم و از اصطلاح های درست استفاده کنیمایشو ...

خب دیگه پس فارسی رو بلدین ولی سختتونه صحبت کردن این بحثش جدا هست 

یه هفته تو شهر فارسی زبان بمونید مثل بلبل حرف میزنید

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

ماهم فارس نیستیم پدرمون در میاد توی جامعه فارسی روان صحبت کنیم و از اصطلاح های درست استفاده کنیمایشو ...

دختر منم همینو میگه

میگه فارسی سختتره جمله بندیش

خب دیگه پس فارسی رو بلدین ولی سختتونه صحبت کردن این بحثش جدا هست یه هفته تو شهر فارسی زبان بمونید مث ...

گلی من سی ساله توی شهر فارس زبانم ولی همچنان دارم فارسی یاد میگیرم .

دختر منم همینو میگهمیگه فارسی سختتره جمله بندیش

دقیقا اصلا اصول و قواعد زیادی داره 

اکثرا چون از بچگی بلدن براشون آسونه و راحت جمله می‌سازن

شما باید فقط مکالمه فارسی کار کنی با فرزندتون

وگرنه اعتماد به نفسش هم خراب میشه توی ایران