2777
2789
عنوان

دخترم انگلیسی روون تر صحبت میکنه تا فارسی داره مشکل ساز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 116 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تهران

ولنجک؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نمیدونم همه‌ دوزبانه ها این مشکلو دارن یا دختر من اینجوری شدهبه نظرتون کلا انگلیسی حرف زدنشو ممنوع ک ...

ببین بچه های ماهم این مشکل رو دارن 

ولی با این تفاوت که ما نه توی مدرسه نه خونه و نه حتی محله های خودمون فارسی حرف نمی‌زنیم

بازم در این حد نیست که نتونیم فارسی حرف بزنیم ، چون به هر حال فیلم و سریال فارسی میبینم و کتاب فارسی هم میخونیم

این بچه شما خیلی عجیب از فارسی فاصله گرفته 

بعدن براش مشکل ساز میشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب مگه توی خونه فارسی حرف نمیزنید؟چطور میشه تا این حد به مشکل بخوره

چرا فارسی حرف میزنیم

ولی کلا تی وی فقط انگلیسی میبینه

تبلت فقط یوتیوب انگلیسی

پسرمم داره سوق پیدا میکنه اونطرفی

من نگران مدرسشم

حرف زدنش خیلی تیکه تیکه شده

انگار توی ذهنش همش داره تحلیل میکنه فارسی باید بگه یا انگلیسی

نه فارسی رو میتونه بعدا هم یاد بگیره زبان سختی نیست سخت نگیر بهش نهایت تا دو سال دیگ روون میسه

اتفاقا فارسی زبون خیلی سختیه 

اگر توی دبستان یاد نگیره بعدا براش مشکل درست میشه

مخصوصا ایشون که قصد مهاجرت هم نداره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

داره میگه قصد ندارن مهاجرت کنن هی میاید به به و چه چه میکنید همونطور که بلد نبودن انگلیسی تو کشور خا ...

به عمق ماجرا پی نمیبرن

فقط براشون مهمه یه بچه انگلیسی بلده

کاربری دست 27 نفر میباشد    
ببین بچه های ماهم این مشکل رو دارن ولی با این تفاوت که ما نه توی مدرسه نه خونه و نه حتی محله های خود ...

اره برای خودمم عجیبه

حرف زدنش تیکه تیکه شده

یکم فارسی یکم انگلیسی

اتفاقا فارسی زبون خیلی سختیه اگر توی دبستان یاد نگیره بعدا براش مشکل درست میشهمخصوصا ایشون که قصد مه ...

فارسی سخته؟ عزیزم کیو دیدی الان فارسی بلد نباشه؟ مایی هم که فارس نیستیم پیرزنای ۷٠/۸٠ ساله هامونم بلدن 

انگلیسی و یه سری زبانای محلی سخته که بچه ایشون ۷٠ درصد راهو رفته  

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

اره برای خودمم عجیبهحرف زدنش تیکه تیکه شدهیکم فارسی یکم انگلیسی

براش انیمیشن های دوبله بذارید 

تشویقش کن کتاب فارسی بخونه

وقتی انگلیسی وسط حرفاش استفاده می‌کنه بهش تذکر بده و همونجا فارسیشو بگه

عزیزم اگر ممکنه بگید چطور دخترتون اینقدر انگلیسیش خوب شد؟فکر می کنم فیلم و کارتون فارسی بیشتر ببینه ...

معلم خصوصی که داره چند ساله

ولی ۸۰ درصدش برای فیلم و کارتون و یوتیوبیه که فقطططط انگلیسی میبینه

لهجش عالیهه