2777
2789

دخترم کلاس پنجمه

توی فارسی حرف زدنش داره مشکل پیش میاد

جمله بندیاش درست نیس خیلی کلمه ها رو دیگه فارسیشو یادش نمیاد 

انگلیسی خیلی راحتتر صحبت میکنه و روون تر

حتی درساشم خیلی کلمه هاشو فقط انگلیسیشو یادش میمونه و سر امتحان به مشکل برمیخوره

این دیگه جدید بود

کدوم شهرید

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم همه‌ دوزبانه ها این مشکلو دارن یا دختر من اینجوری شده

به نظرتون کلا انگلیسی حرف زدنشو ممنوع کنم؟

کارتن هم فقط انگلیسی دوس داره میبینه

دیگع نذارم ببینه؟

خیلی دوار دوگانگی شده تو حرف زدن و درس خوندن

نمیدونم همه‌ دوزبانه ها این مشکلو دارن یا دختر من اینجوری شدهبه نظرتون کلا انگلیسی حرف زدنشو ممنوع ک ...

چه باحال

به نظرم مهاجرت کنید خخ

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
نمیدونم همه‌ دوزبانه ها این مشکلو دارن یا دختر من اینجوری شدهبه نظرتون کلا انگلیسی حرف زدنشو ممنوع ک ...

نه فارسی رو میتونه بعدا هم یاد بگیره زبان سختی نیست سخت نگیر بهش نهایت تا دو سال دیگ روون میسه

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

خب مگه توی خونه فارسی حرف نمیزنید؟

چطور میشه تا این حد به مشکل بخوره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎