2777
2789
عنوان

خیانت بابام توروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 55 پست
۱۶ دیگه کم کم میرم ۱۷

خیلی سخته میدونم من از ۱۲ سالگی با این مدضوع روبرو ام ولی سعی کن خودتو یه ذره بیخیال کنی ادم مریض میشه با این همه استرس

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
دقیقا خیلی سختی کشیدیم مشاور رفتیم هرکاری واسه این زندگی کردیم و الان واقعا سخته که بی توجه باشم

خب اینجوری معلومه کسی سر به راه نمیشه چون همش کوتا اومدین. مامانت مهریه داره؟ 

اگه داره بگه بابات بهش حق طلاق بده. تهدیدش کنه اگه میخوای زندگی کنم باهات شرطم اینه وگرنه دیگه خسته شدم و طلاق. 

حق طلاق هم بگیره و بگه ببین اگه باز خیانت کنی ولت میکنم و طلاق

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام وقتت بخیر باشه نیلوفر جونم من واقعا از داخل روحم دوستت دارم و داشتم از روز اولی که دیدمت هسته د ...

چقدچندش حالم بهم خورد

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
خیلی سخته میدونم من از ۱۲ سالگی با این مدضوع روبرو ام ولی سعی کن خودتو یه ذره بیخیال کنی ادم مریض می ...

من از ۶ سالگی وقتی دیدم یک دختر بلوند اومد در خونه با مامانم حرف زد عکساش که توبغل بابام بود نشون داد و هزاران چیز دیگه بزرگ شدم

سلام وقتت بخیر باشه نیلوفر جونم من واقعا از داخل روحم دوستت دارم و داشتم از روز اولی که دیدمت هسته د ...

تف تو شرف نداشته زنه که متاهل

و همینور لعنت به اون مرتیکه که اینجوری خیانت کاره

پدر نیس این

لایک نکن خواهر منننن  
خب اینجوری معلومه کسی سر به راه نمیشه چون همش کوتا اومدین. مامانت مهریه داره؟ اگه داره بگه بابات بهش ...

زن عموم ۳ ساله پیش همین کار رو با عموم کرد و جدا شد عموم ۱ سکه هم بهش نداد این خاندان یک جوری می‌میپیچونن و زجر میدن که خدا میدونه مامانم ۵۰۰ سکه داره

اره زن دوست بابامه بابام هم داره به ما خیانت میکنه هم به دوستش

خب تو و مادرت چرا اینقد بی دست وپا هستین

مرگ ی بار شیون هم ی بار

مدرک ببرین ب اون مرد بی غیرت نشون بدین

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بابات شغلش چیه؟چهره ی قشنگی دارن که خانوماجذبش میشن؟

نمایشگاه ماشین داره نه والا از نظر خودم همچین مالی نیست قدش که کوتاهه اضافه وزن هم که داره فقط خوشتیپه

اصلا خودتو ناراحت نکن تو زندگی هر اتفاقی میفته به نفع ماست مطمئن باش خدا بهترین هارو سر راهمون قرار میده مامانتم خدایی داره به نظرم کنجکاوی نکن بزار خدا با برنامه ریزی خودش بره جلو و اینکه هیچ مردی رو با زور نگه ندارین چه میخواد پدر باشه چه شوهر اونیکه میخواد خودش میمونه لیاقت هر کس به خودش بستگی داره دوست عزیزم الکی روحیتو خراب نکن اکثر مردا اینجورین