2777
2789
عنوان

خیانت بابام توروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 55 پست

ما که دیگه اگه گوشی بابام طاق بازم بزارن جلومون نمیریم سراغش دیگه حوصله اعصاب خوردی برا خودمو ندارم مامانمم همینطوره 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما که دیگه اگه گوشی بابام طاق بازم بزارن جلومون نمیریم سراغش دیگه حوصله اعصاب خوردی برا خودمو ندارم ...

مگه سابقه خیانت داره

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

خیلی سخته بخدا اعتماد دوباره چون قول داده بود که انجام نمیده چند وقت بود خیلی سرد شده بود حالا فهمیدیم واسه چیه از روی گوشیش عکس گرفتم ولی نمیدونم چرا عکسه نمیاد

ینی زنه شوهر هم داره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

خیلی سخته بخدا اعتماد دوباره چون قول داده بود که انجام نمیده چند وقت بود خیلی سرد شده بود حالا فهمید ...

خودت محتویات پیاماش تایپ کن 

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
مگه سابقه خیانت داره

بله 

یه بارم  زمانی که بچه بودم گفتن به یکی از زنای فامیل مامانم که مطلقه بود پیشنهاد داده تو کل فامیل پیچید ولی دست گذاشت رو قراان که من نبودم نمیدونم والا 

ولی هیچ کادی نمیتونه بکنه تمام زندگیمون مال مامانمه بخواد بره هم بره

خیلی سخته بخدا اعتماد دوباره چون قول داده بود که انجام نمیده چند وقت بود خیلی سرد شده بود حالا فهمید ...

چندسالته

سلام وقتت بخیر باشه 

نیلوفر جونم من واقعا از داخل روحم دوستت دارم و داشتم از روز اولی که دیدمت هسته درونم لرزید بهم گفتی منو برای هوس میخواستی اصلا اینجوری نبود فق بخاطر اینکه خودت بهم میگفتی شوهر دارم مشکل داری و ... منم مجبور میشدم از شما فاصله بگیرم . ایشالا خوش باشی همیشه اگه یه روزی به هر دلیلی خواستی جدا زندگی کنی واقعا روی من حساب کن 

شاید اینو دیگه مطمئن هستی که من چقدر دوستت دارم

هرزگاهی بیا ببینمت🫡😘

سلام وقتت بخیر باشه نیلوفر جونم من واقعا از داخل روحم دوستت دارم و داشتم از روز اولی که دیدمت هسته د ...

پیام بابام به زنه کامل نوشتم با همین استیکره بود