2777
2789
عنوان

شوهرم با ماشین زیرم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 113 پست
شوهرم اصلا هیز نیست بدبخت

دقیقا شوهر منم هیز نیست فقط من انتظار دارم با چشم بسته راه بره بعضی وقتا بهم میگه مریضی دست خودت نیست برا همین میگم حداقل گند زدی دیگه دلخور نباش

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی شوهرش عادیه؟؟؟؟؟؟؟؟

شوهرش عادی نیست ولی خودش خیلی داغوووونه!!!

نمیدونم اینو دیدی تا الان که زنا باعث جنگ و جدل میشن یا نه شروع کننده هستن و کش میدن یه موضوعی روووو!!

چندبار بهش گفته نگو این حرفو مجدد تکرار میشه والا باید به چیز دیگه شک کرد تا رفتار بعدی شوهرش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

شوهره میخاسته زیرش بگیره روانی نیست ،؟

خودش میگه نمایشی بوده کارش. طرفداری شوهرشون رو نمیکنم

ولی قطعا تقصیر رو اگه تقسیم کنیم، سهم بزرگترش میرسه به ایشون که الکی الکی داستان درست کرده

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ببین من منکر خوبیاس نیستم خیلیم خوبه زحمتکشه منو دوست داره ، وای آیا باید یه مسأله موچیکو انقد بزرگ ...

بی نمک بازی در آوردی قاطی کرده 

ولی اگه همیشه اینجوری دیونه بازی میکنه اصلا آدم سالمی نیست شک نکن 

ببین من منکر خوبیاس نیستم خیلیم خوبه زحمتکشه منو دوست داره ، وای آیا باید یه مسأله موچیکو انقد بزرگ ...

از نظر شما کوچیکه از نظر ایشون تحقیره در واقع تو داری بهش میگی چشم‌چرون 

این ناراحت کننده اس وقتی کسی چشم چرون نباشه بهم می ریزه اعصابش که اینو بهش بگن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

وقتی از یه چیزی ناراحت میشه میگی خب نگو

منم مثل شوهرم از یه چیزی بدم بیاد با شوخیم بگی بهم میریزم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

دلم برای شوهرای نی نی سایت میسوزه اغلب 

صبر ایوب دارن 

چه حق به جانب هم هستین 

این اخلاقا باعث خیانت میشه 

همین رو مخ بودنا 

تا جایی که نازتون خریدار داره ناز کنین 

خسته میکنین اطرافیانو 

همه رو 

برای جلب توجه هم هی نگین به بقیه نگاه نکن 

عاقل باشین

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

وای شوهرت خیلی صبوره عزیزم خخخخیلییییی

من بودم همونجا میرفتم خونه بابات😐 میگفتم این دخترتون نمیخوامش 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.