2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو آرایشگاه تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 70 پست
بهش گفته برو آرایشگاه پول بهت میدم هرکار میکنی بکن چرا باید قصد جدایی داشته باشه 😐😐😐😐😐مگه گفته ...

الان دوباره پیام داد.

گفتم لباس ندارم ک برم ارایشگاه ،خجالت میکشم.

گفت نمیدونم خودت میدونی.

میخوام بگم با همون پول میرم لباس میخرم.

بقیشو میرم شامپو رنگ میخرم.

میرم ارایشگا دوستم اونجا بریزم.

بعد فقط صور ت و ابرو هامو ی بند کنه. 

من کم مو ام هم ابرو هم صورت.

ب ی کی‌نی هم داره نیاز ب لیزر داره  .

نمیدونم اول لباس بگیرم و شامپو رنگ‌

یا لباس بگیرم و لیزر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گفته برو آرایشگاه پول بهت میدم هرکار میکنی بکن چرا باید قصد جدایی داشته باشه 😐😐😐😐😐مگه گفته ...

زندگیش خراب هست هفت سال اسیرش کرده نبردش سر زندگیش چوس تومن پول داده میخواسته پس بگیره یهو چطوری باب مقایسش باز شده خدا میدونه ،چشمش هم حیض میچرخه بقیه رو دید میرنه مقایسه می‌کنه این شوهر دیگه شوهر بشو نیست ،میفهمی هفت سال ولت کنه خونه مادر پدرت یعنی چی ؟

بخدا بین راه گیر کردم. اصلا نمیدونم چیکارکنم

والا من تاپیک هات بودم ،تاپیک هاتو میدیدم از سادگی تو فقط عصبی میشدم دوست نداشتم چیزی بهت بگم ولی این زندگی نیست که هفت سال آواره باشی رنگ خوشی نبینی به خاطر چهار تومن پول خوشحال بشی با مادر پدرت مشورت کن آخه این چه وضعیه باید تلکیفتو مشخص کنه

اون بنده خدا دلش میخواد خوشگل باشی ناراحت شده بهت گفتهتو هم برو موهاتو رنگ کنلباس های ست و خوشگل بخر ...

میخوام لباس ارزون بگیرم.

شامپو رنگ و ی لاک ژل ک خودم بزنم.

با یه رژ.

لیزر و مژه و اینا بعدا.  فکر کنم بهتره.

آخه پول دکتر هم نیاز دارم‌

ولی گفتم اینا واجبتره‌ بحث زندگیمه.

بحث سلامتی هم مهمه ک قرار بود بنده خدایی بیاد برای کمک ولی نیومد.

فکر کنم ۲۵ تومن وام گرفتم.

استعلام گرفته پشیمون شده.

آخه وامه. باید پس بدم

زندگیش خراب هست هفت سال اسیرش کرده نبردش سر زندگیش چوس تومن پول داده میخواسته پس بگیره یهو چطوری باب ...

یعنی داره خرم میکنه؟من همچین حسی کرده بودم‌ الان انکا مطمئن شدم.

چون میدونه بهم پول نمیده و منم دوسدارم بخودم برسم مثل زنای دیگه . تازه هنوز عقدیم.

دوست داشتم منم با شوهرم ی عکس دوتایی خشگل داشته باشم تو دوران عقد. متاسفانه ی عکس نداریم.

اگرم داشته باشیم خانوادش یهویی گرفتن ک اصلا وضعیت بدی داشتیم. مثلا میگفتن بشینیم همه عکس بگیریم.

یهو میگفتن  صبر کنین ما بریم لباسای خشگل بپوشیم اینا بدرد نمیخوره. بعد میرفتن آرایشگاه میکاپ میکردن میومدن.

گفتم اینا اینجوری میکنن ک منو ب جون شوهرم بندازن؟.

شوهرم میگفت محل نده‌

گفتم اگه زندگی تو براشون مهم باشه. اینکارا رو ارقصد نمیکنن.

.

مجردی شوهرم این کارا رو نمیکردن خواهر شوهرام.  میخان فقط حرفمو دربیارن. حکم تخلیه منزل اومده ولی خونه شوهرمو خالی نمیکنن.

شوهرم گفت بریم پیش وکیلم ازش سوال کنم ک مهریه درخواست بدی،  زودتر تخلیه میشه ،یا درخواست من.

گفتم تو برادرشونی طول میکشه.

هیچی رتیم‌پیش وکیل سوالی نکرد راجع این موضوع . فقط رفت گفت چیکار کردی همین خدافظ

اون بنده خدا دلش میخواد خوشگل باشی ناراحت شده بهت گفتهتو هم برو موهاتو رنگ کنلباس های ست و خوشگل بخر ...

پبج لباس سراغ ندارین خشگل باشه؟ من خیلی سخت پسندم .یعنی باید خیلی شیک اشه

حق داشته. به خودت برس... شیک و پیک بگرد وقتی دوست داره اینجور باشی

اصلا حق نداشته.

وقت  هفت سال جو ن دل کندم ک بده پشیمون میشی.

نتیجش همین میشه. هردو از هم سرد شدیم. چون پول نداده ک بخودم برسم.

پبج لباس سراغ ندارین خشگل باشه؟ من خیلی سخت پسندم .یعنی باید خیلی شیک اشه

نه والا من از بیرون میگیرم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
یعنی داره خرم میکنه؟من همچین حسی کرده بودم‌ الان انکا مطمئن شدم.چون میدونه بهم پول نمیده و منم دوسدا ...

تو موضوع اصلیت رفتن سر خونه زندگیته ایشونم داره هی دورت میزنه هی سر کارت میزاره نمیخواد مسیولیت پذیر باشه  به زور بهت پول داده در صورتی که باید خرج کل زندگیتو بده و وظیفشه نه با یه مقدار پول گولت بزنه ،،،،،خوانوادت راجب این موضوع چیزی نمیگن؟؟؟ داره ازت سو استفاده میکنه رسماً 

تو موضوع اصلیت رفتن سر خونه زندگیته ایشونم داره هی دورت میزنه هی سر کارت میزاره نمیخواد مسیولیت پذیر ...

واقعا؟ یعنی بکوبم تو سرش بگم طلاق؟.

من اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم. 

تو موضوع اصلیت رفتن سر خونه زندگیته ایشونم داره هی دورت میزنه هی سر کارت میزاره نمیخواد مسیولیت پذیر ...

گفتن و ناراحت میشه میگ همش وظیفه من نیست. چون نامزدمب.

گفتم حرف بیخود نزن عقد دائم. وظیفه همه کار رو بکنی. وطیفه  تو هست ک برام مسکن تهیه کنی. ولی خودتم تو مسکن پدرم هستی خجالتم خوب چیزیه.

میگ باشه میرم خونه خودم میخوابم‌

گفتم اره رو کنار خواهرات ک همه زندگیتن حتی اگه سرتو جدا کنن از بدنت. .

مالتو خوردن. خونه هم انکار ن انکار زن داری تخلیه نمیکنن .توام اجبار نمیکنی