2777
2789
عنوان

اگه یه خانوم ب شوهرتون بگه دماغ زنت بزرگه 😐چیکار میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست

از وقتی که یاد گرفتم به حرف بقیه اهمیتی ندم چون حرف بقیه باد هواست به آرامش رسیدم 😊😊

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی سکوت کردن ب روان خودت آسیب میزنه

جوابشو میدادی

میگفتی نظرتورو نخواستم بفکر درست کردن چهره خودت باش اصلا دلنشین نیس

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
نمیدونم چرا بعضی از این خانما دوست دارن کسی رو پیش شوهرش خراب کنن این چه دردیه 😑😑😑

همون پیک می ک میگن همینه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اره حس کردم عقده داشته . چ خوبه شوهرت حاضر جوابه ‌

اشتباه خوندم فکر کردم نوشتید واکنش شوهر شما چی بود😅

من آدم رکی هستم گلی اگر کسی اینو بهم بگه بدون گوشه کنایه مستقیما میگم مگه من راجع به چهرم از شما نظر پرسیدم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎