2777
2789
عنوان

اگه یه خانوم ب شوهرتون بگه دماغ زنت بزرگه 😐چیکار میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 54 پست
آره متاسفانه زیادهمثلاً من یه خونواده بزرگ میشناسم همه خانومها شیک و با وقار و باشعور ولی یه خونواده ...

منم یکی از فامیلای همسرم این رفتارو با من داشت، 

اِنقدر اوایلِ ازدواج منو توی جمع مخصوصأ پیش شوهرِ آشغالم تحقیر میکرد و می کوبید که افسردگیه شدید گرفتم و مجبور شدم باهاشون قطع رابطه کنم 

منم همیشه از بیشعوریش دهنم باز میموند ولی شوهرم نیشش باز بود که زنیکه ی الاغ ریده به من 

اون زمان چون سنم کم بود بلد نبودم جوابشو بدم 

فقط بغض می‌کردم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
اره میدونمکجا زندگی میکنید؟

تبریز

من قبل ازدواج از چندتا دوست تبریزی ام پرسیدم اینقدر از خودشون و رفتار مردمشون تعریف کردن که منم ریسک کردم متاسفانه

ولی وقتی اومدم دیدم یه سری شون واقعا بافرهنگ و اصیل هستن و گروه دیگه دقیقا مقابل این گروه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یکی از فامیلای همسرم این رفتارو با من داشت، اِنقدر اوایلِ ازدواج منو توی جمع مخصوصأ پیش شوهرِ آش ...

منم اولا همسرم متوجه نمیشد تا اینکه اون فرد اینقدر تو جمع های بزرگ اون حرفها رو تکرار کرده بود که همسرم متوجه شده بود 

منم یکی از فامیلای همسرم این رفتارو با من داشت، اِنقدر اوایلِ ازدواج منو توی جمع مخصوصأ پیش شوهرِ آش ...

منم اولا همسرم متوجه نمیشد تا اینکه اون فرد اینقدر تو جمع های بزرگ اون حرفها رو تکرار کرده بود که همسرم متوجه شده بود 

منم اولا همسرم متوجه نمیشد تا اینکه اون فرد اینقدر تو جمع های بزرگ اون حرفها رو تکرار کرده بود که هم ...

آره اکثرأ مردا اوایل ازدواج متوجه نمیشن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
بزار عشقمم

صب سایت مشکل داشت 

اگه گذاشتم تگتون میکنم تو تاپیکم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من جات بودم با خنده میگفتم حالا خوبه خودتو تو اینه ندیدی وگرنه میفهمیدی دماغ بزرگ یعنی چی و با تمسخر دوباره میخندیدم🤪،یا نهایت میگفتی ممنونم ایینه توالت تا حالا از منظر تو خودمو نگاه نکرده بودم🤗 همسرت هم میتونست خیلی چدی بگه هرزمان خانمم افتخار داد ارایگشاه شما بیاد یا هرزمان ازتون نظر خواستند میتونید نظر بدین و بعد میومدین بیرون.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو