من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خودم دولتیو خیلی قبول دارم اما پیام نور و آزاد تو ذهنم هیچ ارزش و اعتباری نداره بدم میاد
و اینکه دانشگاه آزاد و پیام نور و .. باعث شدن آدمایی که هیچی حالیشون نیست به راحتی مدرک بگیرن وارد بازار کار شن البته یه سری رشته ها حتی ازادشون رتبه خوبی میخواد اما خیلی از رشته ها هم همه قبول میشن
رایگانه و امکانات پولیش مثل غذا و کپی و اینا خیلی ارزونتر از آزاده. اساتید بهتری داره. اعتبار مدرکش بیشتره. و البته امکانات جانبی خیلی زیاد (اردوهای دانشجویی، فعالیت های فرهنگی، کتابخونه های خوب، اینترنت رایگان و .....) من کارشناسی دولتی و ارشد غیر انتفاعی بودم. قابل مقایسه نیستن واقعا
آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.