2777
2789
عنوان

دخترهایی که ازدواج کردین و خانواده پدرتون فقیر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 85 پست
اینی که میگی برای ازدواج سنتی صدق نمیکنه چون توی سنتی ۹۰درصد خواستگارها عقلشون تو چشمشونه

آخه طرف گفته بخاطر من میخواد بیاد منو دیدع ولی نمیدونم کی هست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم من طرفو ندیدم نمیدونم کی هست اون یه غریبه هست اگر آشنا بود اینقدر استرس نداشتماحساس حقارت خ ...

فقط سعی کن اعتماد بن نفستو از دست ندی یا خودتو بالا نشون بده 

ان شاءالله همچی بخیر بگذره

اینی که میگی برای ازدواج سنتی صدق نمیکنه چون توی سنتی ۹۰درصد خواستگارها عقلشون تو چشمشونه. اگر اول د ...

من اصلا حرفم ازدواجشون نیس میگم که هر کسی بخت و اقبالی داره

منظور رفتار اون شخص بعد رسیدن به پوله

عروس خالم موقع خواستگاری وضع مالی خانوادش خیلی بد بود جوری که آشپزخونه نداشتن تو حیاط لیوانای چایی ر ...

اونا عاشق بودن من که طرف عاشقم نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
آخه طرف گفته بخاطر من میخواد بیاد منو دیدع ولی نمیدونم کی هست

به نظرم اجازه بده بیان. قبلش هم یه خونه تکونی بکنید و لباس خوب بخر(حداقل از ظاهر خونه و لباست ایراد نگیرن)

پزشک کوچولو🩺📚

مشکل خود طرف نیست اصلا مشکل خانوادشه اینکه چی میگن چی فکر میکنن ۹۹ درصد استرس بخاطر خانواده طرفه نه ...

اره فهمیدم  

ولی خب اشکال نداره که 

بیان خاستگاری بلاخره میبینن دیگه خوششون اومد یا پسندیدن ...

البته میدونم حسه کمبود و اینارو 

من میگم نشون نده میدونم ناراحت میشه ولی خودشو بالا نشون بده 

بعدشم اونا نمی‌خوان با خانوادش وصلت کنن که

عزیزم چه حرفیه شما هم قطعا کلی ویژگی مثبت دارین تمرکزتون رو بذارین روی داشته هاتون شما لیاقت ازدواج ...

عزیزم بخدا قیافه ام خوبه ولی بخا،ر وضع خانوادم و خونه زندگی مون خجالت خجالت میکشم اگر بخاطر این موضوع تحقیر بشم غرورم له میشه 

من بخاطر این موضوع هیچ وقت اجازه ندادم کسی بیاد با اینکه خیلی دوست دارم ازدواج کنم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم چه حرفیه شما هم قطعا کلی ویژگی مثبت دارین تمرکزتون رو بذارین روی داشته هاتون شما لیاقت ازدواج ...

عزیزم بخدا قیافه ام خوبه ولی بخا،ر وضع خانوادم و خونه زندگی مون خجالت خجالت میکشم اگر بخاطر این موضوع تحقیر بشم غرورم له میشه 

من بخاطر این موضوع هیچ وقت اجازه ندادم کسی بیاد با اینکه خیلی دوست دارم ازدواج کنم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
تاپيكت كنجكاوم كردياد دوستم افتادم كه خيلي موقعيت خوبي داشت ولي خونشون شابدالعظيم بود و خيلي خيلي ضع ...

دوست شما گلی بوده از گلهای بهشت 😂😂😂

ایشالله خوشبخت بشه .

خودش از نظر تحصیلاتی و جایگاه اجتماعی ،به کجا رسیده بود؟

با کسی ازدواج میکنم که وضع مالیش شبیه خودمون باشه

اشتباهه اگه با کسی بخوای ازدواج کنی که مثل خودت باشه ازدواج نکنی بدون دغدغه خونه بمونی که بهتره آدم ازدواج میکنه که زندگیش بهتر بشه پیشرفت کنه