2777
2789

واییییی اصلا نمی‌دونم چی بگم هستید داستان و کامل بگم؟ 

قضیه از اینجا شروع شد ک یکی از همسایه های ما ی گربه از دهات اورد اینجا همه همسایه ها بهش غذا میدادن و ی موقع هاییم میومد خونه ما می‌خوابید 

ی روز یکی از همسایمون زنش از گربه می‌ترسه آمد بیرون تخم مرغ و ریخت زمین رو در یکی دیگه دعوا شد و اینااا شوهرش از حرص آمد گفت این گربه بی صاحب باعث شده معلوم نی خونگیه بیرونیه اگه خونگیه تو خونه نگهش دار دیگه چرا جلو در همس....

زنه ام از ترسش اصلا گربه رو سرنگون کرد تهشم گفت گم و گور شد رفت نیومد ... دخترم کلی گریه کرده گربش

ایننننن قضیههه ی سال گذشت 

امسال ی بچه گربه ی شب آمد تو پارکینگمون بعد خیلی لاغر بود اصلا ما فکر می‌کردیم مریضه گذشت ما دیگه ندیدیمش باز آمد کم کم ترسش ریخت یکی دوبار براش شیر ریختم خورد خوب شد خوشگل شد بهش میگفتم میو میومد خیلی بامزه بود هرجا صدامو می‌شنید بدو بدو میومد 

اصلاااا از خونمون نمیرفت بیرونننن حتی کسی ندیده بودش بعد دیگه چند بار رفت بیرون این همسایمون دید این میاد داخل 

این تازگی همسایه روبه روییمون برا این غذا گذاشت بعد همه دیدنن این می‌ره جلو در اینا غذا میخوره ...

هستین بقیش و بگم ؟ 

به خدا اخرشه

(:A__•~•__M:)

خب حق دارن

منم از گربه میترسم

داخل راهروها وپارکینگ جای گربه نیس

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی روز رفت زیر ماشین این زنه ک می‌ترسه بعد هی نون میداد به این این بره گفتم اونجوری نمیره اون بعد چندبار گفتم میو شاید بیاد ولی نیومد به من گفت چ جوری عادتش دادی بیا ببرش گفتم من عادتش ندادم ک پنجره رو بستم آمدم خوبی کنم اینجوری جوابمو داد 

بعد دیشبم همسایمون نظری داد بعد استخون هاشو گذاشته بود جلو درش این گربه بره بخوره همون موقع دیدم صدا داد میاد و در مارو زدن 

مرده می‌گفت اره شما گربه تعلیم میدید نمی‌دونم خونگی کردید و اینا مامانمم پنجره رو باز کرد گفت چی میگی مگه من از دهات گربه آوردم مگه گربه رو زاییدمم حیاط خونم خرابست میاد دیگه چیکار کنم میاد می‌ره دست و پاشو ببندم ؟ بعد مرده ام برگشت گفت آره گربه های خیابون ک من و نمی‌شناسن این گربه از این سوراخ در میاد می‌ره اون سوراخ 

یعنی از جلو در شما در میاد می‌ره جلو در اونا 

منم فقط گفتمم گناههه دارههه چرا این حرفو میزنی 

بچها به خدا ما بهش غذا نمیدیممم چیزی نداریم ک بخوایم بدیم فقط چندبار گفتم میو مریضم هست مام می‌ترسیم ولی بازم دلم میسوزه میگم بزار اینجا بخوابه بچس 

چیکار کنم خب 

ولی من اگه واقعا نگهش میداشتم بهش غذا میدادم غذاااا نمیدممم ک 

خب حق دارنمنم از گربه میترسمداخل راهروها وپارکینگ جای گربه نیس

عزیزمممم این همسایه تو خونمون نیستتت ک روبه رومونه بعد آخه من گربه رو نیاوردم ک من نگهش نمیدارم ک از بیرون میاد اینجا توی اتاق ته پارکینگ می‌خوابه 

اصلاااا بیرون نمی‌رفت 

تا این همسایمون غذا ریخت دیگه رفت جلو در اینا اینجوری شد 

همین قدرم خیلی نوشتیحق کاملا با همسایه هست اگر خونگی هست ببرش تو نگهدار اگر بیرون میذاری و حالت سرگر ...

بینینن آخه برا من نیست ککککک من چیکارش کنم میاد اینجا می‌خوابه می‌ره میاد حیوون خدارو بزنم ؟؟ چیکار کنم منم راضی نیستم ک 

معلوم نیس خونتون ویلایی هست یا آپارتمانی

بینی خونمون ویلایی حیاط دار بود خب ! 

ما این و ریختیم خودمون ساختیم الان سه طبقه است ولی فقط طبقه اول کامله ک خودمون میشینیم هیچ کسمم نیستتتت 

پایینم همون جوری خراب مونده حیاط بود دیگه ولی کامل نکردیم الان خرابه مونده وسیله گذاشتیم سیمان و آجر و سرامیک .... شب گربه ها از بالا در میان میخوابن میرن ولی این بچه است جایی نمیره همین جا میمونه بعد همسایمون دیگه بچه است دلش سوخت غذا دادددد دیگه هر روز رفت جلو در اونا گفت میو بعد داستان شد برامون 

الآنم اون برگشته گفته دختره این نگه میداره

تو حیاط اگه میشه یه جعبه بزارید 

توشم پارچه و ... 

غذا هم بگید همه اونجا بریزن

دیگه نیاد تو اپارتمان

اون همسایتونم دیونس

جدیش نگیر

مشکلاتش رو برا داد زدن سر بقبه  میخواد حل کنن

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .