2777
2789
عنوان

خانما از افق کورش گوشت خریدید تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 72 پست
به طور کلی جنس درجه یک تو فروشگاه های هفت، جانبو و افق کوروش پیدا نمیکنی چه گوشت چه چیزای دیگه

دقیقا حرفتون درسته

اما انقد بادکنک میزنن و آهنگ میزارن و... بچه ها دوس دارن برن

پسر من از هرجا خوراکی بخره آخرش باید ۲تا شیر کاکائو و دنتم از کوروش سرکوچه بخره

گوشتُ از قصابیِ معتبر بگیر گرونتر میدن ولی مطمئن هستن این تجربه منِ فکر نکن از افق کوروش گرفتی مطمئن ...

اره اشتباه کردم واقعا 

قصابی کیلویی ۷۰۰ ۸۰۰ ولی اون میداد ۴۵۰😐

هیچ ارزونی بی دلیل نیست 

یبار گرفتم واسه امتحان که اونم افتضاح بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا الکی میگید گوشای بسته بندی کوروش و جانبو و به طور کل فروشگاها یخ زده نیست توی یخچال میذارن،حالا نمیگم درجه یکه که واقعا نیست ولی دیگه یخ زده نیست خدایی،گوشت یخ زده کاملا مشخصه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
چه چیزای دیگه ای غیر از گوشت خوب نیستن تو این فروشگاهها؟ما خرید خونمون از کوروش.ولی گوشت و اینا نمیگ ...

ما تا مجبور نباشیم از این فروشگاه‌ها که گفتم خرید نمیکنیم و خریدمون فقط از فروشگاه شهرونده، جنسی نیست که بخوای و تو شهروند نباشه، تنوع محصولش کامله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منم کوروش کشتار روزشو گرفتم ایرادی نداشت چندان ولی هفت خیلی بد بود خیلیییی

من از هفت نخریدم تا حالا ولی گوشت به اصطلاح گرم یا کشتار روز از کوروش و جانبو گرفتم واقعا مشکلی نداشت نمیدونم چرا اینجا از همه چیز ایراد میگیرن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من از هفت نخریدم تا حالا ولی گوشت به اصطلاح گرم یا کشتار روز از کوروش و جانبو گرفتم واقعا مشکلی نداش ...

فروشگاه امیران و ستاره مقوایی هم خوبهسمت ما...اره کوروش گوشت چرخی و ...گرفتم هم زود پخته هم بو نمیداد واقعاچون من خیلی مشامم تیزه و حساسم به بو کمترین بویی رو میفهمم

یعنی گوشت رو سه ساعت تو زودپز بدون نمک میزارم بازم سفته نمیدونم چرا اینطوریه

آره دقیقا هر چی میپزه انگار نه انگار آخرشم مجبوری بریزی دور 

ما که نتونستیم بخوریم 

با سفتیش هم اوکی باشی بوی عجیبش

شهروند فک کنم برا تهرانه. ما شهرستانیم

بله، فروشگاه‌های زنجیره‌ای ای بزرگ که از وقتی من بچه بودم هستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)