2777
2789
عنوان

کدوم رشته رو برم🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دست کمش گرفتی که اومدی اینجا داری نظر سنجی میکنی راجبش باید خودتو خوب بررسی کنی مدل آینده ای که ...

خیلی ممنون 

چطور میتونم اون آزمون ها رو بدم 

و اینکه از کجا بدونم چه رشته ای مناسب چه شغلیه؟

چه رشته ای میخای بزنی؟کدوم شهری ؟معدلت رو میتونم بپرسم؟اگه دوس نداری نگو

کامپیوتر ،حقوق بین این دوتا مونده بودم ولی احتمالا همین کامپیوتر

قزوین

معدلم ۱۶ اینا بود البته ازاد میخام برم معدل تاثیر داشت مگه؟

من استعدادم تو ورزش خیلی زیاده ولی میگن علوم ورزشی آیینه شغلی نداره

همه ی این ها مهمه الکی نظر آدم های معمولی رو نپرس برو و از متخصص هاشون توی فضای مجازی یا جاهای مختلف بپرس برو درست تحقیق کن راجبش و بنویسشون 

البته من که بچه های علوم ورزشی رو دیدم واقعن رشته سنگینیه اینقدر که توی دانشگاه هی ورزش های سنگین و زیاد میرند اما بستگی به خودت داره 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
خیلی ممنون چطور میتونم اون آزمون ها رو بدم و اینکه از کجا بدونم چه رشته ای مناسب چه شغلیه؟

تست mbti خوبه و دقیقا راجب مشاغله 

ولی خب منم دقیق نمیشناسم تست های خوب رو 

میدونی چرا اینو گفتم چون توی دانشگاه خیلی ها هستن که بعد چند سال درس خوندن تغییر رشته میدن بعضی ها هم تغییر نمیدن ولی میگند کاش فلان رشته رفته بودم من چیز دیگه رو دوست داشتم حس پشیمونی بدی هس برای همین سعی کن براش خیلی زمان بزاری

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹