2777
2789

بچه هام اصلا تپل نمیشن خیلی اعصابم خرده

اشتهاشون زیاد نیست

شربت اشتها بهشون دادم خیلی فایده نداره

مادرشوهرم هر دفعه منو میبینه دختر براد. شوهرمو میزنه تو چشمم

خیلی ناراحت میشم

هی میگه فلانی چقد به دخترش میرسه چقد تپل شده

دیشب میگفت ماشالله باسن بزرگ شده🤣😶

گفتم خب معدوم نیست چیکا. میکنن

حالا خودشم میبینه بچه هام کم اشتهان خیلی میزنه تو چشمم

چیکار کنم اشتهاشون باز بشه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

مهم سلامتی هس عزیزم چاقی که خوب نیس

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما سلامتیه بچه رو بخاطر حرف مادرشوهر به خطر میندازی😐 واقعا که

خب خیلی لاغرن

حداقل یه کم تو پر بشن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

چند سالشونه؟اگر نرمال هستن خداروشکر کن میخوای چیکار چاق بعد بزرگ شه همونجور به پرخوری عادت داشته باش ...

اره بخدا منم همش میگم پدرشوهرمم بهش میگه ولی برا ایمکه منو عصبی کنه هی میگه

پسرم نه سالشه دخترم ۳

پسرم خیلی لاعره

ولی قدش بلنده

عزیزم بعضی آدما ژنتیکی سوخت و سازشون بالاتره

مطمئن باشین اگه بچه هاتون تپل بودن ایشون باز یه ادای دیگه در می آورد 

محلشون ندین

دفعه بعد چیزی گفتن بگین بچه ها گوسفند نیستن که معیارها سنجیدن شون وزن شون باشه😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

وا بچه باید سالم باشه چاقی که مرضه یکم بزرگ بشن اگه چاق باشن همش باید دنبال رژیم وباشگاه ودکتر باشن بخدا لاغری نعمته من وقتی بچه چاق میبینم غصم میگیره هزارتا مریضی میلد سراغشون 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

مگه میشه بچه سیب زمینی سرخ کرده ببینهه نخوره

پیتزا شیرکاکائو

آب انواع میوه مغزیجات پسته اینا ببینه ماکارانی

هرچی دوست دارن براشون درست کن...

مامان منم برای خواهرم هیچ وقت نپرسیده چی دوست داری برات درست کنم...

حتی یبار کنارش نشنسته بگه غذاتو ک خوردی میرم...

یا بچه داره فیلم میکنه نمیاد سر سرفه سفره رو ببر جلوتلوزیون...

کلی هم شربت اشتها آور گرفته ک بچه م لاغره😵‍💫😂

...

اره بخدا منم همش میگم پدرشوهرمم بهش میگه ولی برا ایمکه منو عصبی کنه هی میگهپسرم نه سالشه دخترم ۳پسرم ...

ولش کن بذار انقد بگه دهنش کف کنه 🤣بخدا همین زن دوروز دیگه دخترت نوجوون باشه چاق باشه بهت میگه زشته یکم رعایت کن اندازه خرس شده 

پسرم زندگیم ❤
عزیزم بعضی آدما ژنتیکی سوخت و سازشون بالاترهمطمئن باشین اگه بچه هاتون تپل بودن ایشون باز یه ادای دیگ ...

عجب حرفی

اخه باسن دختر برادرشوهرمو زد تو چشام