2777
2789

این دختر بشدت حسود و تفرقه انداز و بدجنسه . از اوناست که خودش هرچی دلش بخاد میگه اما تو حق نداری حتی جوابشو بدی . اگرم از صدتا حرف ، یکیشو جواب دادی ، میره داداشمو پر میکنه که فلانی فلان حرفو زده ! دیگه نمیگه خودش چه تیکه هایی بار ما کرده که ما جواب دادیم. بعد میره خواهراشم به دروغ پر میکنه و اونام علیه ما دشمنی میکنن و عین شمر نگاه میکنن و رفتار میکنن . فوق العاده حسود و دوبهم زن هست . شعارشم اینه که فقط مادرشوهرو پدرشوهر . خواهرشوهرا و بردارشوهرا هیچکاره ان. فکر کن به مامان بابامون سر میزنه و زنگ میزنه اما پنج سااااله ازدواج کرده حتی یکبااااار به ماها زنگ نزده . بعد منی که خواهرشوهرشم مرتب بهش زنگ میزدم . خداشاهده نزدیک ده بار شام مفصل پختم و دعوتشون کردم اما فقط یکباررررر مارو شام دعوت کرد . دیگه اخراش همسرم ناراحت شده بود و میگفت اینا چرا اینجورین ؟ فقط برا خوردن اماده ان انگار . 

منم دیدم حق با اونه دیگه دعوتشون نکردم اونام دیگه نیومدن!!! 

چندشب پیش مامان بزرگش فوت شده بود با خانواده بلند شدیم رفتیم خونشون برای عرض تسلیت  ( ما بدلایلی دیر رفتیم جهت عرض تسلیت و هیچکس جز خودشون خونه نبود) 

خواهرش به پسر دوساله ی من نگاهم نکرد !! پسرم هی میگفت اب اب ، خودشو زده بود به اون راه که یعنی من نمیشنوم و من خودم بلند میشدم میرفتم برا پسرم اب میاوردم . انقدر ناراحت شدم که تایک هفته درست نمیخابیدم. اخه ادم با بچه دوساله هم دشمنی میگنه؟!؟! قسم خوردم هم قید برادرمو بزنم هم زنش و هم خانواده زنشو . به برادرمم پیام دادم و گله رفتاراشونو کردم اما جوابمو نداد ! از ته دلم عروسایی که باعث جدایی و نفاق بین خانواده میشن رو نفرین کردم . انیدوارم خدا خودش تقاص رفتاراشونو پس بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حال نکردم تا آخر بخونم ولی اون نمیزنگه تو هم نزنگ شما هم بگید فقط داداشمون خودت بی سیاستی کردی از او ...

اخه داداشمو کشیده طرف خودش . خیلی باسیاستن اونا . یجوری رفتار کرده ما رو بد نشون داده. مثلا با خودمون بده اما جلو برادرم قربون صدقمون میره . میدونی چی میگم؟! ماها چون اینجوری نیستیم گیج میشیم که باید چکار کنیم و ظرفیت این رفتارای زشتم نداریم . ترجیح میدیم کنار بکشیم و قاطی این کثافت کاریاشون نشیم واقعا

شما انتظاراتتون زیاده برادر وقتی زن میگیره درگیر زندگی خودش میشه وقت نمیکنه دیگه خیلی با پدرمادرش باشه.کسی نیست بعد ازدواج پسر و برادرش نگه عروسمون از ما دورش کرده.

اون قسمتم که گفتی خواهرش به بچت محل نداد واقعا توقعت زیاده از خواهر عروس هم انتظار دارید؟

اصولش اینه یکی رو دعوت می‌کنی بار بعدی اون دعوت کنه خودتو کوچیک کردی وقتی اون دعوت نکرده تو هم هی دعوت کردی

بچسب به شوهرت و پدر مادرت برن به جهنم

اخه ادم بقیه رو مبیبینه دلش میسوزه . هیچ عروسی رو ندیدم انقد داغون باشه . واقعا چه سودی بهت میرسه خاهراتو به دروغ پر کنی بندازی به جون ما؟ لعنت خدا بر ذات کثیف

حس میکنم خودتم اویزونی .... اخه برادری که زنش دعوتت نکنه توقعت چیه دیگه ول کن بابا . طرف باباش مرده حوصله خودشم نداره چرا باید فکر پذیرایی از مهمانی کنه که اولویتش نبوده زودتر بیاد خب خودت پاشدی اب اوردی دیگه‌.... بنظرم توام توقعت بالاست رو خودت کار کن . چون خودتم رفتارت با اونا درجه یک نیست . ناراحت نشیا تاپیک زدی نظر دادم بای 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
شما انتظاراتتون زیاده برادر وقتی زن میگیره درگیر زندگی خودش میشه وقت نمیکنه دیگه خیلی با پدرمادرش با ...

اینا فامیل دور ما محسوب میشن . خاهر عروس غریبه نبوده که ازش توقع بیجا کنم . بعدم شما وقتی مهمون میاد خونت و بچه اش اب میخاد وظیفه شماست که بری برا مهمونت اب بیاری یا ده بار خودتونو میزنید به نشیدن که مهمون خودش بلند بشه بره از اشپزخونه اب بیاره؟! 

ایشالا عین همین عروس بیاد تو خونتون تا بفهمی ادم با بچه ی بیگناه و معصوم دشمنی نمیکنه و اگرم دشمنی کرد از ذات خراب خودشه و نشون دهنده ی خیلی مشکلات رفتاری و روانی دیگه  

اینا فامیل دور ما محسوب میشن . خاهر عروس غریبه نبوده که ازش توقع بیجا کنم . بعدم شما وقتی مهمون میاد ...

چته اوسکل زورت به عروستنون نمی‌رسه منو نفرین می‌کنی😂

یه خواهر شوهر فضول بیکار دو بهم زنی دیگه که از عالم و آدم توقع داری چی میشه بت گفت هرچی بگیم نمی‌فهمی.واسه داداشت زن نمیگرفتین که ور دلتون باشه زن میگیرد بعد تازه دنبالش راه میوفتین .

حس میکنم خودتم اویزونی .... اخه برادری که زنش دعوتت نکنه توقعت چیه دیگه ول کن بابا . طرف باباش مرده ...

مادربزرگ عزوسمون فوت کرده بود که صدسالش میشد تقریبا . بعدم محل کار همسر من جزیره هست و اون تایم ما سرکار بودیم و نمیتونستیم حضور پیدا کنیم . بعدم من بخاطر برادرم دعوتشون میکردم . اویزون چیه!؟ براتون عجیبه ادم برادرش و زنش رو احترام کنه؟!