2777
2789
عنوان

فرش تازه رو با کاتر پاره کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
دیگه شده ولی نباید باید اشپزخونه فرش میگرفتی که بخوای راه براش ببری.. خراب شه.گبه میگرفتی هم قیمتش ک ...

من فرش نگرفتم ،مخالف هم بودم بگیره 

خودش دیده بچه ها سُر می خورن،رفته خریده آورده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا موکت میگرفتین هم خیلی قیمتش مناسب تر بود ، هم هرچقدر ازش میبریدین ، مشکلی پیش نمی اومد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلی خوشم اومد از اعتماد بنفست و مستقل بودن .من خودم چیزی که همسرم هزینه کرده رو عمرا جرات داشته باش ...

قبلا اینطوری بودم ،اول ازش نظر می خواستم بعد کار رو انجام می دادم 

ولی در نهایت کار اگه بد درمی یومد مقصر من بودم ولی اگه خوب می شد می گفت من باعثش بودم 

حالا که مقصر همه چیز من بودم دیگه کاری که فک می کنم درسته انجام می دم ،حالا چه غلط و چه درست

قبلا اینطوری بودم ،اول ازش نظر می خواستم بعد کار رو انجام می دادم ولی در نهایت کار اگه بد درمی یومد ...

وای دقیقا شوهر من همینجور مخصوصا یچیزی بد شه حالا هر چی میگه تو باعث شدی مثلا نظر خودش بود الکی میگه نه تو مثلا زبون زدی بقول خودش