2777
2789
عنوان

فرش تازه رو با کاتر پاره کردم

187 بازدید | 23 پست

هفته پیش فرش آشپزخونه گرفتم ،چون آشپزخونم یکم خیس می شد بچه هام لیز می خوردن ،

کاملا اندازه بود ،فقط اندازه ده سانت از کابینت اومده بود جلو ،اون قسمت فرش رو ده سانت پاره کردم که جا بخوره قشنگ 

اگه نمی کردم فرش خیلی بد حالت می شد ،یه قسمتش هم دو لا می شد که خیلی بد بود

حالا شوهرم از صبح هی دار غر می زنده که فرش ده تومنی که تازه خریدیم رو پاره کردی ،منم هی می گم چیزی که با ده سانت پاره کردن درست می شد چرا باید تحملش می کردم آخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو حداقل رفوش کن لبه هاشو

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

گلیم فرش؟ یا فرش؟

همون قسمت رو ببر دورش رو سردوز مانند میدوزن که ریش ریش نشه. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
برو حداقل رفوش کن لبه هاشو

می خوام ببرمش 

فعلا که لج کرده ،الکی داره حرص می خوره 

اصلا سالم هم می موند بازم چند سال دیگه باید عوضش می کردیم دیگه 

نمی دونم چرا داره الکی حرص می خوره

ببر لبه هاش بدوزن که بیشتر پاره نشه،وگرنه خراب میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

دیگه شده ولی نباید باید اشپزخونه فرش میگرفتی که بخوای راه براش ببری.. خراب شه.گبه میگرفتی هم قیمتش کمتر  بود.منم گبه گرفتم سه تا چاک دادم برا اپن و زیر گاز و یخچال

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

فقط مردن چاره نداره

همه چی راه حل داره

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

فرش ماشینی

خیلی خوشم اومد از اعتماد بنفست و مستقل بودن .من خودم چیزی که همسرم هزینه کرده رو عمرا جرات داشته باشم این کار کنم چون تا روزی که بزارنم تو قبر میاد بالا سرم میگه یادت فلان چیز خراب کردی .اعصابم واسم نمیزاره