2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ماه بعد قراره برم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

عزیزم منم قبل از انجام به حد مرگ میترسیدم  رفتم انجام دادم و الان وظیفه میدونم که با دیدن همچین تاپیک هایی تجربه ی شخصیم رو بگم. اصلا و ابدا درد قابل توجهی نداره  شاید به اندازه ی پریود هم نباشه. قبلش یه مسکن ژلوفن بخور و برو نترس  بهت قول میدم درد نکشی 

اسمم نظر همسرمه

جای خوب برو

من خیلی درد کشیدم یعنی خیلیا 

ولی میگن باتوجه به مشکلت بیشتر یاکمتردرد خواهی داشت نمیدونم درسته یانه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
مثلاً چه راهیی؟؟هزینه اش چقدر سد؟؟

شیاف دیکلوفناک تیم ساعت قبل عکس یدونه هم وقتی اسمت رو خوند زودی برو دستشویی بزا یدونه هم قرص دیکلوفناک تمام دردش زیاد نیس ک عین پریودی شاید یکی دو درصد زیاد وگر نه زیاد نیس کلا هم ده دقیقه وقت میبره

من پارسال ارومیه انجام دادم یک میلیون هزینه دادم

البته بدون هیچکدوم از روش های بی حسی و بی هوشی