2777
2789
شما زن بگیری خانمت هر بلایی دلش خواست سرتون بیاره میمونید اسیر و برده میخواید یا زن و شریک زندگی ؟

من هر بلایی سر کسی نمیارم. . ولی مثلا زبونم تلخه. .اونم مث من باشه حتی بیشتر میمونم . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست روش بلند کنی یا خیانت کنی خوب خیلی‌ها نمیمونن چرا باید با همچین کسی بمونن

هیشکدوم . نیستم . من حتی فقط زبونم تلخ بوده طرف تو اشنایی رفته. . اینجوری دیگه ازدواج ب صرفه نیست

اره . صرفا ن پرسیدی میگم من کسیو بخوام. جر بده منو میمونم. خوب؟

چی بگم 

خوب پس حسابی بگردید یکی رو که تا این حد دوستتون داشت پیدا کنید والا هر ادمی تحمل هر سختی رو نداره و اینکه هر ادم برای خودش خط قرمزهایی داره بهشون نزدیک شی شاکی میشه تکرار کنی یا ببخیال شما میشه و میزاره میره یا بیخیال خودش میشه و میشه مرده ی متحرک  شما کسی رو که دوست داری تبدیل میکنی به یه مرده متحرک یا سعی میکنی شادی و خوشیش رو فراهم کنی ؟

هیشکدوم . نیستم . من حتی فقط زبونم تلخ بوده طرف تو اشنایی رفته. . اینجوری دیگه ازدواج ب صرفه نیست

خوب زبون تلخ هم بده فکر کن همیشه یکی با حرفاش بخواد ناراحتت کنه یا هر چی میخواد بهت بگه خوب آدم روانش به هم میریزه اینجوری 

چی بگم خوب پس حسابی بگردید یکی رو که تا این حد دوستتون داشت پیدا کنید والا هر ادمی تحمل هر سختی رو ن ...

نه والا . واس همین میخوام نیاز جنسی و عاطفیمو از راه دیگه رفع کنم. کسی با من ازدواج نمیکنه. بدیش اینه ک امثال منو قضاوت میکنن ک این چرا رفته تو روابط ازاد . در صورتی ک ما مجبوریم.

خب زبونت رو خوب کن. چرا باید تحمل کنه نیش و کنایه رو. زبون خوب چه ایرادی داشته که زبون تلخ رو انتخاب کردی 

اتفاقا وقت آشنایی باید این چیزا رو توجه کرد و فرار کرد

خوب زبون تلخ هم بده فکر کن همیشه یکی با حرفاش بخواد ناراحتت کنه یا هر چی میخواد بهت بگه خوب آدم روان ...

احتمالا زبونشون خیلی خیلی تلخه که طرف همون اول فرار رو به قرار ترجیح داده 

چون تو زمان اشنایی طرف سعی بر جذب طرف مقابل داره با بی ملاحضی و تلخی طرف رو فراری نمیده 

خوب زبون تلخ هم بده فکر کن همیشه یکی با حرفاش بخواد ناراحتت کنه یا هر چی میخواد بهت بگه خوب آدم روان ...

اوووخییی. اوف میشه؟ خب مگه ادم مرض داره پدر مادرشو ک با هر اخلاقش باز میان طرفش بهش محبت میدن و ساپورتش میکنن ول کنه بره با ی دختری ک بگی پخ بره؟

احتمالا زبونشون خیلی خیلی تلخه که طرف همون اول فرار رو به قرار ترجیح داده چون تو زمان اشنایی طرف سعی ...

اره درسته خوب بحث یه عمر زندگیه طرف با خودش میگه تا آخر عمرم قراره اینجوری حرف بشنوم چرا بمونم خوب منطقیه

احتمالا زبونشون خیلی خیلی تلخه که طرف همون اول فرار رو به قرار ترجیح داده چون تو زمان اشنایی طرف سعی ...

جذب؟ طرف باید سرش ب تنش بیرزه ک بیای طررفو جذب کنی. من ک تو هر رابطه ای رفتم دختره معمولی بوده.  چیزیم ک،زیاده دختر معمولی. ولی با این حال خیلی من بهتر از خانواده با اینا برخورد کردم . بر حال مجردی واقعا به صرفه تره با این وضعیت . 

بعدشم فیلمم ک بازی کنی ک بدتره . طرف علاوه بر بلاک مهریه هم میخواد.  

نه والا . واس همین میخوام نیاز جنسی و عاطفیمو از راه دیگه رفع کنم. کسی با من ازدواج نمیکنه. بدیش این ...

یه راه دیگه هم هست 

به افکار و عقاید و رفتارتون بیشتر توجه کنید 

نکات منفیش رو که برای هر کسی خوشایند نیست رفع کنید یه جاهایی خودتون بزارید جای طرف و با فرض اینکه طرف یه ادم نرماله با خواسته ها و رفتار نرمال نه یه عاشق کور فکر کنید تو اون موقعیت توقع چه رفتاری رو دارید و همون جور رفتار کنید تا همسر و همراه زندگیتون رو پیدا کنید 

خب زبونت رو خوب کن. چرا باید تحمل کنه نیش و کنایه رو. زبون خوب چه ایرادی داشته که زبون تلخ رو انتخاب ...

ای اقا . من خودم فرار میکنم . از دختری ک متعهد نیست. 

اره درسته خوب بحث یه عمر زندگیه طرف با خودش میگه تا آخر عمرم قراره اینجوری حرف بشنوم چرا بمونم خوب م ...

کی میگه حالا بمونه؟ پس رابطه ازاد برا چیه؟ بعدشم اینقد دختره. ک میری سراغ یکی دیگه. تهشم کسی نبود میری تو رابطه ازاد.  ازدواجی ک کارگر افغانیم میتونه انجام بده.  چ دستاوردی داره؟

اوووخییی. اوف میشه؟ خب مگه ادم مرض داره پدر مادرشو ک با هر اخلاقش باز میان طرفش بهش محبت میدن و ساپو ...

بله اوف میشه روانش به هم میریزه

بعدم پدر و مادر آدم بچه بد دنیا هم که باشه هر کاری ام بکنه بازم دوسش دارن

مگر اینکه دختره خیلی کسی رو دوست داشته باشه که بتونه باهاش کنار بیاد هر چند بعد یه مدت کلا از کسی که زبونش تنده دلسرد میشه