2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ جالب باید بپرسم

منم اگه بتونم می‌خوام انجام بدم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
پیش دکتر پوست باید رف دیگه؟

بله

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

همون بوتاکس کن ولی لازم نیست ۶ ماه یه بار تمدید کنی می تونی دو سال یه بار تمدید کنی

خیلی کارهای دیگه رو من امتحان کردم فایده نداشت فقط پول و زمانم حروم کرد

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

شما استفاده کردی؟

اونجوری نیس ک بگم اب رو آتیشه مث بوتاکس بعد س ماه کم کم نتیجه رو میبینی  خطوط کم عمق محو میشن عمیقا کمتر میشن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
همون بوتاکس کن ولی لازم نیست ۶ ماه یه بار تمدید کنی می تونی دو سال یه بار تمدید کنیخیلی کارهای دیگه ...

عه واقعا ینی راهی نیس؟

شما چن سالته و چه مارکی میزنی؟

من ۳۰ سالمه نگران عوارضشم

عه واقعا ینی راهی نیس؟شما چن سالته و چه مارکی میزنی؟من ۳۰ سالمه نگران عوارضشم

عوارضی نداره یه بار بزن اگه خوشت نیومد دیگه نزن 

ولی معمولا وقتی یه بار بزنی آنقدر خوشت میاد و صورتت باز تر و جوان تر می کنه که دیکه هر بار خودت می ری تمدید می کنی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من بهترین کرمای دنیارو زدم اخرشم رفتم بوتاکس کردم راحت شدم

کرم فقط پیشگیری میکنه هیچ چروکی رو درمان نمیکنه مگه موقت ی پفی بده ب صورت فک میکنی چروکت رفته

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀