2777
2789

میگم هرکس به یادمه خب یادشه چرا بذارم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم دوست ندارم دیگه تدارکی برای تولدم ببینم جشنی چیزی بگیرم ن اصلا دوست ندارم اصلا استوری بذارم تولدم مبارک میگم که چی بشه مثلا

در حسرت مادر شدن .........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اینستامو پاک کردم اما همیشه استوری میزاشتم فقط برای اینکه تو اون صفحه بمونه یادگاری برای بعدها،هنوزم گاهی نصبش میکنم همرو هاید میکنم عکسامو میزارم و هایلایت میکنم بعد دوباره پاک میکنم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

آره خزه،ولی من میخوام بذارم،بقیه بفهمن هنوز تو این سن برای خودم ارزش قائلم،اونا هم بی احترامی نکنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تولدتون مبارک 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

تولدتم مبارک باشه،نزار ذوق توی وجودت بمیره،حتما تدارک ببین جشن بگیر با دوستات بزنید برقصید

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡