2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی خزه بذارم تولدم مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
چیزی درونت نمرده بزرگ شدی و منطقی دیگه جلب توجه دیگران برات مهم نیست دنبال ادمای واقعی میگردی . دنبا ...

اره دقیقا قبلا حتی به بقیه زنگ میزدم میگفتم امروز تولدمه ....

در حسرت مادر شدن .........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم چند ساله شدی من رفتم برای ۲۹

من رفتم تو ۲۰ سالگی 

از دیشبم دارم عین اسب درس میخونم😁 تو ذهنم اینه ک امسالو هرجور شروع کنم تا تهش همینجوری میرم برا همین همش دارم درس میخونم 

تو ۲۹ سالگیت میخوای چطوری باشی؟ چ کارایی انجام بدی؟

من رفتم تو ۲۰ سالگی از دیشبم دارم عین اسب درس میخونم😁 تو ذهنم اینه ک امسالو هرجور شروع کنم تا تهش ه ...

سن خیلی خیلی خوبیه ازاین سنت  چیزیو میسازی که دقیقا به سن من که رسیدی به خودت افتخار کنی من امسال تلاش کردم اولیت رو خودم قرار بدم قبلش برای همه مادر بودم برای همه مشاور بودم برای همه هم پزشک بودم دست به هرکاری که بگی زدم ازخودم گذشتم برای همه الان دیگه اولویت خودم وسلامتیم هست سعی کردم یکم خوش اخلاق تر بشم

سن خیلی خیلی خوبیه ازاین سنت چیزیو میسازی که دقیقا به سن من که رسیدی به خودت افتخار کنی من امسال تل ...

خیلی خوبه آفرین همینکه تونستی این تغییر رو اجرایی کنی خیلی ارزشمنده

دقیقا میخوام بیس زندگیمو بزارم و یکم تغییرای بزرگ امسال درست کنم

تولد همتون مبارک دی ماهیا

منم دی ماهیم اونم اول دی 

شب چله

خانوادم سربه سرم میزارن که دلیل چلیت اینه که شب چله دنیا اومدی

دی ماهیا مغرور و زود رنج و عصبی ولی به شدت باهوشن رفیق خوبی هم هستن و دلسوزن

تولد همتون مبارک دی ماهیامنم دی ماهیم اونم اول دی شب چلهخانوادم سربه سرم میزارن که دلیل چلیت اینه که ...

عزیزمی ممنونم همچنین بله دقیقا دی ماهی ها مدیر مدیر زیرک توی همه چیز به خوبی میتونن مدیریت کنند

خیلی خوبه آفرین همینکه تونستی این تغییر رو اجرایی کنی خیلی ارزشمندهدقیقا میخوام بیس زندگیمو بزارم و ...

موفق باشی گل دختر تومنو بردی به ۲۰سالگیم ولی تو عاقل تر از ۲۰سالگی منی