2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه شوهر منو

676 بازدید | 23 پست

شوهر لاشی من زیر بهزیستی هست دیروز ۹۰۰ تومن به حسابش واریز کردن منم کم خونی دارم امپول میزنم بهش گفتم میخام برم امپولمو بزنم گفت سریع برو یه امپول بزن بیا منم میخام برم بنزین بزنم از اونور برم خونه ی مامانم شبم نمیام گفتم نمیخام ولش کنم نمیرم امپول بزنم تو برو همه ی کاراتای بی پولش رو جمع کرد برد کارت ملی منم دور انداخت گفت کارت ملیتو بردار کارتم اینجا گم میشه ببرم خونه ی مامانم امن تره گفتم ببر از اول که از سر کار برگشته بود من تو حموم داشتم لباس میشستم گفت بلند شو بلند شو میخام برم حموم منم لباسا رو همش نشستم بلند شدم که این بره حموم از حموم بیرون اومدم دیدم نشتسه غر غر میکرد حموم نرفت لاشی

من با همه چیزش دارم میسوزم و میسازم با تمام نداریش از موقعی که عقد کردم یه لباسم برا خودم نخریدم به خاطر بی پولیش الان ۹ ماهه عقدم شما میگین چیکار کنم 

بعدش این بشر خیلی هولم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا با چنین آدمی ازدواج کردی؟

هنوز عقدی!مگه زیر ی سقف زندگی میکنید ک میگی حموم داشتم لباس میشستم ... شب نمیاد خونه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چرا هر چی میگه ،میگی چشم؟

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨