2777
2789
مادر محترم لطفا به فکر جسم و روح بچت باشاگر نمیدونی‌چه دکتری باید ببری اول ببر دکتر عمومی معاینه کنه ...

نه سال طبیعیه اگه قدش نرماله

طول میکشه تا پریود شه

دو سال بعد رویش موی زائد پریود میشه که میشه ۱۱سالگی و طبیعیه

همه این راه ها رو من واسه دخترم رفتم ،هشت سالگی رویش موی زائد،ده سالگی اولین پریود

الان ۱۳سالشه،قدش بلنده، خدارو شکر نیاز نبود هورمون و... بزنم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر منم نه سالشه یکم نوی زائد دراورده سیته هاشم یکساله جوونه زده دختر بزرگمم توی این سن رشدش همینطو ...

واسه منم دقیق مثل دختر شما بود

اول رشد سینه بعد موی زائد  تو ده سال هم اولین پریود

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
دختر منم ده سال ونیم هست موهای زایدش دراومده سینه هاشم همینطور ازغصه دارم دق میکنم

طبق تجربه از دختر اولم و دوستاش چون اون موقع حساس تر بود 

بعد جوونه زدن سینه بین یک تا دو سال بعد پریود میشن 

غصه نداره زودتر ببر زیر نظر دکتر غدد برای اینکه ویتامین دریافت کنه برای رشد قدش 

ولی سنش برای بلوغ عادی هست 

و اینکه بعد پریود هم اکثرا ده تا پانزده سانت قد میکشن 

فعلا امضا ندارم
نه سال طبیعیه اگه قدش نرمالهطول میکشه تا پریود شهدو سال بعد رویش موی زائد پریود میشه که میشه ۱۱سالگی ...

یه چکاپ ساده که ضرری نداره 

هیچکس بدنش مثل دیگری نیست

وکس‌و موم تو این سن درست نیست پوست بچه حساسه 

یا خدا ده سال و نیم پریود شد؟چه زود

من بردم دکتر گفت کاملا طبیعیه تو این سن

واسه دختر منم ده سالگی شد

شما همون خانوم نیسی‌میگفتی دخترم بین منو شوهرم میخابه😂؟

واس موهای زائد اصلا اصلا وکس ننداز براش لک میشه پوستش، فقط کرم موبر تا سن لیزر برسه بعد لیزر کنه کل بدنو، وکس و اپیلاسیون خیلی به پوست اسیب میزنن

من دخترم روبردم برای چکاپ گفتن اگرهرعلائمی مثل موی زیربغل رشدجوانه سینه و پرخاشگری حتما صفحات مچ دست بچه رویای اندازه بگیرین تابسته نشه احتمالش خیلی زود صفحات رشدش بسته بشه اول ببر متخصص غدداگرصلاح دونستن عکس از صفحات دستش مینویسند فقط تاقبل ده ببرگلم

قدش دقیق ۱۵۰ هست توفکرم ببرمش نکنه کوتاه بمونه

اگر هنوز پریود نشده جا داره بره بالا

دختر اولی من ۱۵۲ بود پریود شد الان ۱۶۱ هست 

با ویتامین و اینکه اگر هر روز بهش تخم مرغ بدی خیلی خوب میره بالا 

جهش قدی رو کرده ؟ کی سینه هاش جوونه زده 

فعلا امضا ندارم
یه چکاپ ساده که ضرری نداره هیچکس بدنش مثل دیگری نیستوکس‌و موم تو این سن درست نیست پوست بچه حساسه

من واسه دخترم بور بودن

تا یک سال کارش نداشتم

می رفت باشگاه خودش موذب بود موقع تعویض لباس الان با قیچی براش می چینم وقتی شد ۱۸سال می برم لیزر

چون کم مو  و کرکیه کلا معلوم نیستن

دست و پاشم نزدم چون کلا کرکه بوره حیفه بزنم سیاه و زمخت و تیز تیزی شه