چند سال پیش برادرشوهرم سکه تمام براش خرید،این یکی برادرشوهرم خواست خونه بخره مادرشوهرم سکه رو براش فروخت دو سه بار هم ب جاریم گفت سکه تونو برا فلانی فروختم.
ب بقیه کمک نکرد سر خونه خریدن
افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛آنکس که به زیر سایه ام میخوابید.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم 15ساله عروسشونم پس چطور بلدن کادو بگیرن و واسه دخترها و. دخترعموها و بقیه ی نوه ها به جز بچه ی م ...
خب مادرشوهرمن کلا برای هیچکس کادو نمیخره ، کلا خسیسن ،البته پول هم زیاد نداره و پدرشوهرم بهش پول نمیده وگرنه شاید برامون میخرید ....اون هدیه هایی هم ک میخره را از شوهرمن و یکی از برادرشوهرام پولشو میگیره ، پس چه کاریه ازشوهرم بگیره برای خودم بخره ،من نمیخوام
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....