2777
2789
عنوان

وقتی تو انتخاب همسر دقت نکنی بچتم بیچاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 113 پست
درسته عزیزم ولی همه انسان ها تو زندگی نیاز دارن شریک زندکیشون دوسشون داشته باشه و محبت کنه مگه اینجو ...

همینطوره

ولی نمیشه وقتی شریک زندگی آدم فهمیده و درستی نیست ما خودمون نابود کنیم ،خدا طلاق حلال کرد برای این وقتا ،طلاق نشد زندگی اینقدر ابعاد گسترده از داره که میشه روی مسائل دیگه تمرکز کرد و حضور و اثر آدم سمی را کمتر کمتر کرد

همینطورهولی نمیشه وقتی شریک زندگی آدم فهمیده و درستی نیست ما خودمون نابود کنیم ،خدا طلاق حلال کرد بر ...

درسته منم از امروز همه تمام تمرکزمو میزارم رو دخترم با چیزای دیگه خوشحالش میکنم مرسی بابت حرفات مهربون انشاالله هیچ وقت تو زندگیت سردرگم نشی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم از امروز همه تمام تمرکزمو میزارم رو دخترم با چیزای دیگه خوشحالش میکنم مرسی بابت حرفات مهرب ...

خدا کمکت کنه عزیزم

من بچگیام شبیه امروز دخترته ،شاید اگر مادر منم به جای سمج شدن به پدرم و حال افسرده فقط به فکر موفقیت ما بود ما اینقدر زجر و سختی نمیکشیدم ،خدا کمک من کرد بنده های را سر راه زندگیم گذاشت که تونستم مسیر زندگیم را پیدا کنم و رو پای خودم باشم 

خدا کمک دختر شمام می‌کنه حتما

خدا کمکت کنه عزیزممن بچگیام شبیه امروز دخترته ،شاید اگر مادر منم به جای سمج شدن به پدرم و حال افسرده ...

الهی بگردم برا روزهای سختی که گذروندی فقط منم از خدا میخوام خوشبختی و موفقیت دخترمو ببینم با کسی ازدواج کنه که عاشقش باشه هرچی من نرسیدم اون برسه به ارزوهاش جوری که این روزها یادش بره

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

عزیزم واقعا خدا تو زندگی شما کم لطفی کرد؟خیلی چیزای که شما داری یه دونه اش آرزوی همه هست پدر آبرومند ...

عزیزم این کامنتتونو الان دیدم اره واقعا خانواده خوبی دارم و بابتش از خدا ممنونم ما انسان ها هرچقدر داشته باشیم باز جوش خلائ هامونو میزنیم اینقدر با خدا دعوا کردم کفر گفتم پشیمون شدم توبه کردم کاش این ناسپاسی هامو ندیده بگیره وقتی پدرمو از دست دادم گفتم خدایا من چقدر خوشبخت بودم و قدر ندونستم ادم وقتی چیزی رو از دست میده تازه به خودش میاد

ببخش یه سوال بپرسم اصلاااا دوس ندارم ناراحتت کنم دلیل طلاق نگرفتنت چیه گلم؟؟

پارسال همین موقع ها رفتم قهر به خدا نتونستم برام سخت بود مطلقه شدن برگشتم  به خاطر همین باعث شدم پدرم کلی حرف بشنوه باعث گریه اش شدم اگه میدونستم فقط چند ماه بعد اون دارمش اینکارو نمیکردم شوهرم ارزش هیچی رو نداشت 

نظر پدرت جدایی بود؟؟

پدرم سفت و سخت میگفت جدا شو  گفت همه جوره کنارتم دخترتم رو چشمم بزرگ میکنم کاش خریت نمیکردم غرورشو نمیشکستم 

یعنی مشکل منم؟ چیکار کنم اخه

مشکل شما نیستی 

اما احتمالا افسردگی داری که همین باعث میشه انرژی کافی برای مادروهمیرخوبی بودن و رسیدن به خودت بچه هات وهمسذت نداشته باشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مشکل شما نیستی اما احتمالا افسردگی داری که همین باعث میشه انرژی کافی برای مادروهمیرخوبی بودن و رسیدن ...

بعضی روزها اینجور میشم یعنی واقعا افسرده ام؟

پدرم سفت و سخت میگفت جدا شو گفت همه جوره کنارتم دخترتم رو چشمم بزرگ میکنم کاش خریت نمیکردم غرورشو ن ...

وای چرا چرا چرا چرا چرا ب حرفش گوس نکردی عزیزم چه پدر خوب و بادرکی 

دیگه چی میخاستی؟؟؟؟ حمایتم ک داشتی 

الانم دیر نشده اوج جوونی هستی بچت هنوز ۷ سالشه باقی عمرش هم زیر دست اون پدر نباشه باز ب نفعشه

الان احساس میکنم تو گل گیر کردم نه راه پیش دارم نه پس 

بعضی روزها اینجور میشم یعنی واقعا افسرده ام؟

اگر انرژی کافی نداری 

فکرت زیاد مشغوله 

زودعصبی میشی 

استرست بالاست 

خورد وخوراکت کم وزیاد شده

و....

البته اگر اینها ازبارداریت نباشه 

اره امکانش هست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶