2777
2789
عنوان

وقتی تو انتخاب همسر دقت نکنی بچتم بیچاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 112 پست
زن عموت سنگ پسر خودش رو به سینه میزد بزرگترهای شما که سنی ازشون گذشته بود نباید قبول میکردن. خانوادت ...

نه به کسی نگفته بود فقط تهدیدم کرد ادامه ندم ، اونم از بخته منه به خدا البته اون موقع خوشحال بودم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی مشکل منم؟ چیکار کنم اخه

من درکت میکنم....شما به هر دلیلی تصمیم داری تا آخر عمر بمونی تو این زندگی...خب حالا که خودت رو فدای بچه هات میخوای بکنی حداقل رویه ای پیش بگیر که ارزش داشته باشه...به بچه هات زیاد محبت کن....به حای باباشون هم تو محبت کن.....حتی حوصله نداشتی باهاش کلی بازی کن...با بچه هات دوست بشو و بگو بخند...حتی اگه دلت پر از درده باهاشون دردل نکن...بزار فکر کنن خیلی خوشبختن....

من خودم شوهری دارم که مشاور و حتی مادرم میگه جدا شو...ولی  به خاطر یک سری شرایط و دخترم که مشکل داره تصمیم گرفتم بمونم...با اینکه خودم داغونم ولی اونقدر جلوی دخترم رعایت میکنم و حوصله به خرج میدم که همه از میزان صبر و تحمل مقابل دخترم در عجب موندن.....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

حالا واقعا خوشگل و خوش تیپ هست ؟😑😑

من که ندیدم 😅 خود اسی همش میگه شوهرم از من خیلی سرتره.  البته مردی که نه اخلاق داره نه شعور نه عشق نه محبت فقط قیافه براش میمونه که دختر فامیل رو جذب کنه وگرنه قیافه هم نداشت که کسی محلش نمیذاشت پس قیافه ش لابد خوب بوده

دلخوش کردم به لطف نداشته خدا

عزیزم واقعا خدا تو زندگی شما کم لطفی کرد؟خیلی چیزای که شما داری یه دونه اش آرزوی همه هست 

پدر آبرومند و خانواده ی مهربون و خوب ،برادرهای سر براه و حمایت گر ،اینا چیزهای هستند که ما انتخاب نمی‌کنیم و نعمت خدان ،تو این مورد نعمت به شما تموم کرد 

من یکی از اضطراب های که تو خانوادم کشیدم ۱۶ سالگی ام اس گرفتم

شما بنده های صالح خدا رو رها کردی چسبید به بنده ی شیطان تقصیر خدا هست؟

مگه تمام زندگی ازدواج هست که دخترت ده ساله دیگه به طور معجزه وار ازدواج موفق داشته باشه و بار از روی دوش شما برداشته بشه؟ پس خودش و شخصیتش چی ؟ اصلا بهترین ازدواج دنیا رو کرد. چه تضمینی هست همسرش تا ابد عاشقش بمونه یا فوت نشه یا به راه خلاف کشیده نشه؟ تهش خودش باید رو پای خودش باشه 

همه ی آدم ها خودشون و خدا را دارند تو دنیا

اینکه تصمیم داری جدا نشی میل و تصمیم خودته

ولی چرا اشتباه پشت اشتباه؟ چرا همین الان تو این وضعیت تنها امیدت به بهتر شدن زندگی بچت یه ازدواجه؟ چطوری هنوز متوجه نشدی باید کمک به رشد شخصیت و جایگاه اجتماعی دخترت کنی؟

من درکت میکنم....شما به هر دلیلی تصمیم داری تا آخر عمر بمونی تو این زندگی...خب حالا که خودت رو فدای ...

یه روزایی با یه جمله کم میارم در برابر دخترم خیلی ضعیف و کم طاقتم احساس میکنم خیلی بهش مدیونم مرسی بابت دلگرمی دادنت سعی میکنم دوباره خودمو جمع کنم 💗

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اینکه تصمیم داری جدا نشی میل و تصمیم خودتهولی چرا اشتباه پشت اشتباه؟ چرا همین الان تو این وضعیت تنها ...

اون که حتما ، صددرصد باید درس بخونه به جایی برسه مستقل بشه به هیچ مردی وابسته نشه ولی اخر که باید ازدواج کنه حتی قوی ترین زن هم بشه اگه شوهرش خوب نباشه باخته

حالا واقعا خوشگل و خوش تیپ هست ؟😑😑

الان که نه قبلا بد نبود البته گند اخلاقی هاش قیافشم زشت کرده

من که ندیدم 😅 خود اسی همش میگه شوهرم از من خیلی سرتره. البته مردی که نه اخلاق داره نه شعور نه عشق ...

دختر گل نترکی دختر همیشه تو بدترین شرایط منو مخندونی با کامنتات 😅😅

اون که حتما ، صددرصد باید درس بخونه به جایی برسه مستقل بشه به هیچ مردی وابسته نشه ولی اخر که باید از ...

ازدواج یه پایه از زندگیه خیلی هم مهمه، ولی آیه نیومده که ازدواج موفقی داشته باشیم ،هرکسی باید اینقدر قوی باشه که اگر یه پایه ی صندلیش لق شد با پایه های دیگه زندگی را حفظ کنه 

ازدواج یه پایه از زندگیه خیلی هم مهمه، ولی آیه نیومده که ازدواج موفقی داشته باشیم ،هرکسی باید اینقدر ...

درسته عزیزم ولی همه انسان ها تو زندگی نیاز دارن شریک زندکیشون دوسشون داشته باشه و محبت کنه مگه اینجور نیست؟