2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه دو سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 75 پست
خب تا ۳ سالگی دیگ کامل حرف میزن انشاءالله خیالت راحت

من بچم ۳ سالش بود بردم گفتار درمانی تازه جمله دو کلمه هم میگفت تو سه سالگی با ید ۳ یا ۴ کلمه حرف بزنن هر جا بردم گفتن ۷ ماه عقبه که دوسال بچمو بردم کلاس تا تو پیش دبستانی تقریبا زبانش همسطح هم سالاش شد هم زبان هم درکش از محیط

نگران اعتماد بنفسشم واقعا که همه بچه میگن نمیفهمیم چی میگه یا مسخره کردن بقیه بزرگترا می‌خندن حرف می ...

حق داری، منم پسرم دیر حرف زد و هنوزم گاهی بعضی کلمه ها رو نامفهوم میگه ولی اجازه نمیدم کسی مسخرش کنه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران اعتماد بنفسشم واقعا که همه بچه میگن نمیفهمیم چی میگه یا مسخره کردن بقیه بزرگترا می‌خندن حرف می ...

اهمیت نده

به خدا دخترمم تاخیر گفتار داشت

الان کلاس سومه و درساش خیییلی خوب و تازه شم حرفای قلمبه سلمبه میزنه

اصلا نگران نباش بچه من تا دوسال و۳ماه همون کلمه هم نمی‌گفت اما وقتی شروع کرد درعرض ۶ماه اوکی شد و جم ...

خدانلود و شکر انشالله پسر منم یهو جمله بگه واقعا ناراحت کننده این شرایط

خدایا گل پسرمو "رادین" برام نگه دار❤️😍🧿
اهمیت ندهبه خدا دخترمم تاخیر گفتار داشتالان کلاس سومه و درساش خیییلی خوب و تازه شم حرفای قلمبه سلمبه ...

خدارو شکر خدا گل دخترو واستون حفظ کنه

من بچم ۳ سالش بود بردم گفتار درمانی تازه جمله دو کلمه هم میگفت تو سه سالگی با ید ۳ یا ۴ کلمه حرف بزن ...

یعنی من الان بچم یک سال و نیمش فقط چند تا کلمه میگ ولی دوست داره حرف بزن از خودش همینجوری بلغور میکن مشکلی داره؟

من بچم ۳ سالش بود بردم گفتار درمانی تازه جمله دو کلمه هم میگفت تو سه سالگی با ید ۳ یا ۴ کلمه حرف بزن ...

کلاس گفتار درمانی؟ درکش از محیط،پایین‌تر بود یعنی عزیزم چطور بود؟ دستورهایی نداشت؟ یا منظورتون متوجه نمیشد؟

مادر و کودک دکتر علوی نژاد میبرم همه روانشناسی تخصصی کودک هستن میگن تا سه سالگی طبیعیه چون کلمه زیاد ...

ر وانشناس نه فوق تخصص روانپزشک کودکان اون بچه رو چک میکنه ببینه بیش فعال هست یا نه که خود بیش فعال انواع و اقسام داره  همون اتیسمو چک می کنه اگر چیزی نباشه میگه ببرینش گفتار درمانی بعدم باید خیلی بگردی تا گفتار درمانی خوب پیدا کنی که تاثیرش خوب باشه همه گفتار درمانی ها خوب نیستند 

بچه من یک سال و نیمه همون کلمه هم نمیگه منم خیلی نگرانم اما به خاطر این ویروس جدید جرات ندارم ببرم د ...

بچه من دکتر گفت تا دوسالگی مامان بابا یا دادا بگن کافیه ولی خب به نظرم کمه قطره ی دی اچ آ میگن خوبه برلی تکلم ویتامین امگا هست 

اشتباه منو کردی به هیچ وجه موبایل و تلویزیون جلوش روشن نکن باعث میشه بچه تاخیر گفتار یا زبانی بگیره ...

بله قبول دا م واقعا جنایته زیر دو سال مخصوصا تلویزیون و موبایل به بچه دادن الان شش ماهه قطع شده دایره لغات چندین برابر واقعا شده شما جایی رو می‌شناسید معرفی کنید؟