2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه دو سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 75 پست

عزیزم اگر متوجه مفهوم میشه 

اگر دستور پذیری داره خیالت راحت که چیزی نیست تازه میگید کلمه میگه 

ببریدش ی گفتار درمان دیگه 

من پسرم از دوسال و سه ماهگی شروع ب جمله گفتن کرد ولی ناقص مثلا میگف 

مامان بده ها تیگه بوم 

ینی مامان بچه ها ترقه زدن بوم صدا کرد 

الانم ۷ سالشه کلمو میخوره

آدامس بش بده بجوه فکش قوی بشه خیلی فوت بکنه خیلی قصه بگو و یبارم اون برای شما بگه موقع حرف زدن یجوری جلوش ب ایست ک دهانتونو ببینه و خیلی واضح صحبت کنید 

بین یک تا دو سالگی شاید روزی یک ربع تلویزیون موقع غذا خوردن میدید ولی از،بعد دو سالگی نه تلویزیون نه ...

اشتباه منو کردی به هیچ وجه موبایل و تلویزیون جلوش روشن نکن باعث میشه بچه تاخیر گفتار یا زبانی بگیره  حتما اول پییش یه روانپزشک  کودکان معروف ببرش کسی که تو تهران حرف اولو بزنه بعد پیش گفتار درمان و  کار درمان خوب ببرش تا دیر نشده ۱ روز تاخیرم جایز نیست چون از بقیه هم سناش عقب میوفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوتیسم جلسه ارزیابی گفتاردرمانی بردم گفت اصلا نداره چون تماس چشمیش واکنشش به دستورات ارتباط گیریش عا ...

خوب خداروشکر،  پس گفتاردرمان و شنوایی سنجی میمونه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

خواهر زاده منم اینطوری بود گویا پسرا دیرتر زبون باز میکنن ما بهش تخم بلدرچین دادیم  شکر خوب خیلی خوب شد و عادی صحبت میکرد الان ۱۱سالشه 

هم میتونی ب صورت نیمرو درست کنی هم خام من یکی دوبار خام بهش دادم ولی بیشتر اوقات ب صورت نیمرو برا عصرانه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

فقط مشکل حرف زدن مشکل دیگ ای نداره؟ البته چون کلاس مادر و کودک میره اگر مشکلی بود بهت میگفت

فقط حرف زدنه مشکلش که عذابم میده و اینکه مثلا هوش چین سه تیکه رو تو این سن کامل انجام میده اشکال هندسی رنگا رو بلده فقط موقع ارتباط،گیری آوا سازی داره به جای،جمله که دیونه کنندس

خدایا گل پسرمو "رادین" برام نگه دار❤️😍🧿
نه چرا زوده، از ۱۸ ماهگی به بعد اگه نتونه حرف بزنه حتما باید بره برای تشخیص اتیسم، کنارش هم گفتار در ...

اتیسم عدم ارتباط چشمی و کلامی این فقط جمله دو کلمه ای نمیتونه تک کلمه میتونه حرف بزنه اتیسم بود همین تک کلمه هم نمیگفت به نظر میاد تاخیر گفتار یا زبانه 

خواهر زاده منم اینطوری بود گویا پسرا دیرتر زبون باز میکنن ما بهش تخم بلدرچین دادیم شکر خوب خیلی خوب ...

هر روز بهش تخم مرغ میدم به صورتهای مختلف از این به بعد بلدرچین حتما میدم

فقط حرف زدنه مشکلش که عذابم میده و اینکه مثلا هوش چین سه تیکه رو تو این سن کامل انجام میده اشکال هند ...

حتما پیش روانپزشک ببر چک کنه بچه رو اون باید بگه مشکلی هست یا نیست

فقط حرف زدنه مشکلش که عذابم میده و اینکه مثلا هوش چین سه تیکه رو تو این سن کامل انجام میده اشکال هند ...

میدونی اگر ادامه دار بلشه بچت تو ۴ سالگی پرخاشگر  و عصبی میشه چون نمیتونه مفهومشو برسونه 

خو پس نگران چی هستی ماشالله پسرت باهوشه

نگران اعتماد بنفسشم واقعا که همه بچه میگن نمیفهمیم چی میگه یا مسخره کردن بقیه بزرگترا می‌خندن حرف میزنه حتی نزدیکان دیدم مسخره میکنن و با دختر خاله و عمو یکسال کوچکترش که خوب حرف میزنه مقایسه میشه 

اتیسم عدم ارتباط چشمی و کلامی این فقط جمله دو کلمه ای نمیتونه تک کلمه میتونه حرف بزنه اتیسم بود همین ...

اتیسم خیلی پیچیده هست، تشخیصش سخته چون طیف داره، ولی استارتر میگه ارزیابی شده و خداروشکر اتیسم نداره.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اوتیسم جلسه ارزیابی گفتاردرمانی بردم گفت اصلا نداره چون تماس چشمیش واکنشش به دستورات ارتباط گیریش عا ...

اصلا نگران نباش بچه من تا دوسال و۳ماه همون کلمه هم نمی‌گفت اما وقتی شروع کرد درعرض ۶ماه اوکی شد و جمله گفت بچه شما هم دایره لغات کامل بشه شروع میکنه جمله سازی

حتما پیش روانپزشک ببر چک کنه بچه رو اون باید بگه مشکلی هست یا نیست

مادر و کودک دکتر علوی نژاد میبرم همه روانشناسی تخصصی کودک هستن میگن تا سه سالگی طبیعیه چون کلمه زیاد میگه بعد ببر ولی خودم دنبال گفتار درمانی خوب هستم حامی بردم اصلا گفتار درمانی یک آقای بی حوصله و خسته بود خوشم نیومد