2777
2789

پسری که ارزش بده شده با هدیه های کوچیک دل دخترو بدست بیاره مثل یه شاخه گل یا یه خوراکی کوچولو

بیاد دنبال دختر ببره گردش اهمیت بده توجه کنه ولی نه ۲۴ ساعت، به دختر اطمینان بده خوشکله و بهش خیانت نمیکنه و با کسی مقایسه ش نمیکنه

پیش دختر گوشیش چک نکنه قایم نکنه به دخترای دیگه کنار اون نگاه نکنه

خیلی تجسس نکنه تو زندگی خصوصی دختر و دنبال عیب و ایرادهای خانوادگیش نگرده استرس نده مهربون باشه بگه هر طور هستی قبولت دارم

ازش خواسته های بیشتر از توانش نداشته باشه

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

ظاهرپول؟

باور کنید تندخو باشه ظاهر حتی اگه خیلی جذاب هم باشه از چشم میفته 

پول هم که نوشتم کاری باشه پس مهمه 

قرار نیست کار کنه فقط لم میده جلوی تلوزیون ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ظاهرپول؟

ظاهر هم جوری باشه که دلنشین باشه 

عیب ظاهری عجیب غریبی نداشته باشه 

من ملاکم هیچ وقت ظاهر نبود راستش 

پارتنر خودمم وقتی باهاش وارد رابطه شدم صفر مطلق بود ،یجاهایی من بهش پول قرض میدادم الان خداروشکر وضعش زیر و رو شده 

برای همین میگم مرد هدفدار

عامل جذابیت چیه؟

در نگاه اول قطعاً ظاهره که ادم و به خودش جذب میکنه ولی چیزی که باعث شیفته و علاقه‌مند شدن به اون شخص میشه منش و رفتاره اون ادمه. اینکه شخصیت کاری، متین و قابل احترام و اعتمادی داشته باشه برای یه دختر مهم ترین چیزه که فارغ از هرچیزی پارتنرش براش امن باشه و بتونه انقدر کنارش احساس راحتی کنه که خود واقعیش باشه.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

اخلاقش با من فوووقووولاده باشه 

با بقیه عادی تر و رسمی تر (دلقک جمع نباشه)ولی در خلوت خودمون حسابی زبون بریزه

شخصیت مردانه خودشو داشته باشه 

مسئله ای پیش اومد به اعصاب خودش کنترل داشته باشه 

این نباشه تو عصبانیت خودشو بزنه یا دیگران رو یا چیز پرت کنه و...

صداشو برا من بالا نبره

بلد باشه چجور بخندونتم از دلم در بیاره

بلد باشه چجور خوشحالم کنه 

بلد باشه چجور ابراز علاقه کنه 

دستو دل باز باشه 

کاری باشه 

عاشق بچه باشه و با نگهداری بچه ها و استراحت و بیرون رفتن زنش اوکی باشه نه اینکه بگه تحویل نمیگیرم و زنش مجبور بشه بچه هاشو خونه دوستی اشنایی کسی بزاره

خوش سفر باشه 

پشت فرمون کسی پیچید جلوش یا هرچی فوش ناموسی نده 

دعوایی نباشه جنتلمن باشه 

به خانومش اعتماد به نفس بده 

خودشو خانومش سلامت بدنشون مهم باشه باشگاه برن و سبک زندگی سالم 

و....

در نگاه اول قطعاً ظاهره که ادم و به خودش جذب میکنه ولی چیزی که باعث شیفته و علاقه‌مند شدن به اون شخص ...

پس به همین راحتی ام نیستش

ارتباط خوب همش رسیدن و رشد میخواد

پس به همین راحتی ام نیستشارتباط خوب همش رسیدن و رشد میخواد

٪۱۰۰ بخصوص توی دوره ای که ما داریم زندگی میکنیم که هر روز با یه چیز جدید مواجه میشیم و چه بخوایم و چه نخوایم باید خودمون رو با توجه به شرایط و عرف جامعه ارتقا بدیم تا عقب نمونیم

ولی با این وجود باز ملاکای ادما با هم فرق داره، من چیزایی که بین اکثریت دیدم رو در کنار نظرات شخصی خودم بیان کردم. اینکه تا چه حد درست بودن ممکنه برای هرکس تعبیرش فرق داشته باشه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

درست میگی 

متاسفانه این دوره زمونه که انقدر دخترا پولکی شدن اخلاقت از سگ هم بدتر باشه ولی پول داشته باشی همه عاشقتن ولی اگر پول نداشته باشی حتی پسر پیغمبر هم باشی همه ازت فرارین

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم