2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 17102 بازدید | 308 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم طرف اشناست شمارشو دارم

اول مطمئن شو زود قضاوت نکرده باشی 

الان مثلا جاری من گوشیش مشکل داشت  چندبار با گوشی برادرشوهرم با من تماس گرفته 

خب شوهرم تو گوشیم  اسم تماس رو ببینه فکر میکنه برادرش بهم زنگ زده در حالی که خانمش بود 

بچه هابرنامه همراه من نصب کرده روگوشیش بعدبه شوهرش گفته بودکه باخواهرش حرف نزنه شوهراین خانم هم باهاش درتماس بوده بعدرفته همراه من ریزمکالمات درآورده دیده باخواهرش حرف میزنه شوهرش اینم کل موضوع😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

تاپیک کاملا سره کاری و چرت بود

یک اینکه اولش هی کاربرا گفتن بگو چیشده گفتی دلیلشو نمیگم یجوری وانمود کردی که خیلی اتفاق بدی افتاده اگه بگی ما اعصابمون خورد میشه حق الناس میمونه به گردنت

بعد از اینکه چند صفحه اومدی جلو و دیدی کاربرا عصبی شدن

بعد گفتی چند روز پشت خطیش بودم با یکی حرف زده

بعد حالا اون یکی کی بوده؟

ماهم که همیشه اینجا شاخ داریم 

متاهل🧸

اگر بچه داره ازین مرد باید بجنگه برای زندگیش دو دستی تحویل یکی دیگش نده حالا چه این چه یکی دیگه

جنگیدن برای زندگی بد معنی شده و جاافتاده منظور از جنگیدن برای حفظ زندگی همون تلاشه برای ساختن بهبود بخشیدن ترمیم کردنو... بین دونفر، نفر سوم میاد دیگه جنگی نیست

و اینکه خودشون رو تو همچین موقعیتی قرار بدن و روبرو بشن با اون فرد هیچ چیزی جز شکستگی و فروپاشی برای اون خانم یا آقای که خیانت شده نداره

بهتره رو خودشون متمرکز بشن اینبار برای خودشون تلاش کنند و بجنگن

بچه هابرنامه همراه من نصب کرده روگوشیش بعدبه شوهرش گفته بودکه باخواهرش حرف نزنه شوهراین خانم هم باها ...

واقعااااا بخاطر حرف زدن با خواهرش؟؟؟؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

شوهر منم به دروغ به قرآن قسم خورد ولی به دو هفته نکشید رسوا شد ،خدا بدجور گذاشت تو کاسه اس .

به نظر من شما هم بسپار به خدا ،خودش درست میکنه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

یادمه یه زمانی میگفتن به روی طرف نیار قبحش میریزه،درست قسم دروغ خورده ولی بزار بین خداوخودش بمونه خودش شرمنده میشه حواست به زندگیت باشه ولی هیچ وقت به روش نیارقسم دروغ خوردی بهش بگو چون قسم خوردی وآدم معتقدی هستی بحث رو تموم میکنم ولی شش دانگ حواس توجمع کن