2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 16470 بازدید | 308 پست
میترسم از عواقبش خیلی نامرده و هر کاری از دستش بر میاد

فعلا زود، مدرک بیشتری جمع کن بعدا، من حتی صداشون را هم داشتم دست رو قرآن گذاشت که چیزی نیست بعد با شنیدن صدا سورپرایز شد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا زود، مدرک بیشتری جمع کن بعدا، من حتی صداشون را هم داشتم دست رو قرآن گذاشت که چیزی نیست بعد با ش ...

متاسفانه گوشی که برای تماساش هست ساده هست نمیتونم ضبط صدا بزنم روش .باید تشویقش کنم یه گوشی دیگه بخره این برنامه رو هم زدم رو گوشی خودم فقط کدشو از گوشی اون برداشتم

بله

بیخیال برا این شوهرش رو مجبور کرده دست رو قرآن بذاره. من خودم خانوادم خط قرمزها اصلا به هیچ بنی بشری ربطی نداره بخوام قهر یا آشتی باشم باهاشون الخصوص اگه اون فرد شوهر هم باشه. حالا این بنده خدا خواسته با خواهرش حرف بزنه الله اکبر ....

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

خدا سگو جای من نذاره اول صبحی مگه مرص دارم تاپیک چرت بزنمش

چرته دیگه

حالا طرف با خواهرش حرف زده اومدی دوساعت داستان بافتی

یجور رفتار کردی انگار شوهرت چیکار کرده

بعد که صفحاتت اومد جلو گفتی بایکی حرف زده

همچنان نگفتی با کی حرف زده

که هی بپرسن کی بوده اخرشم بگی خواهر شوهرم بود🤣

متاهل🧸

چرته دیگهحالا طرف با خواهرش حرف زده اومدی دوساعت داستان بافتییجور رفتار کردی انگار شوهرت چیکار کردهب ...

خواهرشوهر نه خواهر خودش

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید