2777
2789
عنوان

اینجا چرا ضعیف کشی میکنن واقعا

439 بازدید | 46 پست

یه آقایی تاپیک گذاشته که من زن میخوام .همه باهم شروع کردن استغفرلا وای چه حرفا اینجا دنبال زن خجالت نمیکشی توی نی نی، بعد یه خانومی ظهر تاپیک زده بود خدایا چرا من خواستگار ندارم چرا کسی منونمیگیره، پشته سرش سه هزاروشصت نفر اومدن نوشتن وای منم همینطور،بابا اگه اینجا مختص خانمابود موقع ثبت نام گزینه ای به نام تعیین جنسیت خانم یا آقا نمیزاشتن بد میگم بگوبد میگی

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین سلیطه های توی جامعه هستن دیگه کلا اینا هستن که افکار جامعه رو نسبت به زن بد میکننالبته در بین م ...

بله کاملا درسته افرین

اینکه اینجا یه سایت عمومی و ب جهت تبادل نظر هست و ربطی ب جنسیت نداره رو قبول دارم 

اما اول از همه در نظر داشته باشید یک سری از کاربرها سایت رو به گند و کثافت کشیدن چه آقا چه خانوم

اینجا سایت خواستگار پیدا کردن و عشق و عاشقی و.... نیس . اینجا همه ی ما مثل رفیق با هم صحبت میکنیم فارغ از جنسیت . من هم کار اون آقا رو تکذیب میکنم هم کار خانوم رو

ولی با توجه به اینکه تعداد کاربرهای خانوم در این سایت بیشتره کسی گارد علیه ایشون نمیگیره

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خب تفاوتی داره اون خانم از کاربرای سایت راهنمایی خواسته دنباله پیدا کردن همسر توی سایت نبوده

اما این کاربر آقا که من دیدم تاپیکشونو و چندتا کامنت روخوندم انگار به بقیه افراد درخواست هم داده

عنوان تاپیکشونم غلط بوده

بله اختصاص به جنسیت خاصی ندادن ولی بیشتر کاربرا خانم هستن و بعضی از اقایونی که عضو سایت هستن فرد محترمی نیستن از تاپیکاشون گرفته تا توهینا تا درخواست‌ها و... 

والا به نظر من اینکه یه زن بین همجنساش گفته شوهر میخواد

با یه مردی که بین زنها اومده میگه زن میخوام خیلی فرق دارن

و قیاس مع الفارقه

اون زن که نیومده توی سایت مردونه تاپیک بزنه بگه شوهر میخواد!

درسته اینکه مردهاهم توی چندسال اخیر امکان عضویت دارن تو این سایت

ولی درهرصورت از اول این سایت ماهیت زنونه داشته و هنوزم اکثریت اعضاش زن هستن

مثلا الان اینجا چه کمکی به طرف میشه؟ میگن بیا واست استین بالا بزنیم یا بیا یکی از خودمونو بگیر؟

ضایع ست دیگه اقاجان، بپذیر، این حرکت یه مرد ضایع ست.

بماند که از نظر من مردی که واقعا دنبال ازدواج وتشکیل خانواده ست اونقدر بدبخت و ذلیل نمیشه که بیاد تو یه سایتی مثل نی نی سایت دنبال کیس بگرده یا درموردش تاپیک بزنه اه ناله کنه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
اینکه اینجا یه سایت عمومی و ب جهت تبادل نظر هست و ربطی ب جنسیت نداره رو قبول دارم اما اول از همه در ...

آفرین شما هم به نکنه خوبی اشاره کردین

شما خودتونو زدین به اون راه یا چی؟ 

آقایون میان تو این سایت درخواست دوستی میدن 

مزاحمت ایجاد میکنن 

کامنتا و تاپیکای آنجنانی میذارن 

این تاپیک هم اول میزنن بعد هم درخواست دوستی میدن 

کاربرای خانم تو این سایت زیر 20 سال هستن معمولا 

خام میشن با هر چرند و چرت و پرتی 😒

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب تفاوتی داره اون خانم از کاربرای سایت راهنمایی خواسته دنباله پیدا کردن همسر توی سایت نبودهاما این ...

دقیقا حرفتون کاملا درسته 👍🏻

من خودم هرکسی بهم درخواست بده به پروفایلش نگاه نمی‌کنم آقاعه یا خانوم و به خیال خودم طرف خانوم هستن . چون معتقدم شاید اون شخص توی اون لحظه واقعا ب کمک من نیاز داشته باشه یا بخاد حرفی بزنه که روش نشه توی تاپیک جلوی بقیه بگه . ب همین دلیل درخواست همه رو قبول میکنم

ولی خداشاهده اسکرین پیام هایی که فرستادن و واست بفرستم متاسف میشی . ینی از چارچوبی که برای خودم تعیین کردم که قول دادم به هیچ کسی نه توهین کنم نه قضاوت کنم دارن پشیمونم میکنن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خب تفاوتی داره اون خانم از کاربرای سایت راهنمایی خواسته دنباله پیدا کردن همسر توی سایت نبودهاما این ...

بله نوشتن نوع مطلب نشونه شخصیته هر فرده ممنون از نظرتون