2777
2789
عنوان

اینجا چرا ضعیف کشی میکنن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 46 پست
خب تفاوتی داره اون خانم از کاربرای سایت راهنمایی خواسته دنباله پیدا کردن همسر توی سایت نبودهاما این ...

بله نوشتن نوع مطلب نشونه شخصیته هر فرده ممنون از نظرتون

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

آفرین شما هم به نکنه خوبی اشاره کردین

بله . و یه چیزی ام تو دلم موند بگم

شوهر یا دوس پسری که بخاد از نی نی سایت پیدا شه معلومه چیه 

پسر خوب الان بیدار میشه بره سرکار نه اینجا با خانوما غیبت کنه

ببخشیدا جسارت نباشه ولی این اسمش خاله زنکیه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا به نظر من اینکه یه زن بین همجنساش گفته شوهر میخوادبا یه مردی که بین زنها اومده میگه زن میخوام خ ...

بله ایشون پیشنهاد ندادن درحد شوخی جملروبیان کرده بودن و اون خانمم مطمئنن بازدید کنندهاش فقط خانم نیستن طبقه گفتتون، نظرتون عالی ومحترم

والا به نظر من اینکه یه زن بین همجنساش گفته شوهر میخوادبا یه مردی که بین زنها اومده میگه زن میخوام خ ...

بله ایشون پیشنهاد ندادن درحد شوخی جملروبیان کرده بودن و اون خانمم مطمئنن بازدید کنندهاش فقط خانم نیستن طبقه گفتتون، نظرتون عالی ومحترم

🤦🏻‍♀️ من چرا فکر کردم استارتر خانمه

خیر کاربر آقا هستن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بله . و یه چیزی ام تو دلم موند بگمشوهر یا دوس پسری که بخاد از نی نی سایت پیدا شه معلومه چیه پسر خوب ...

بله درسته در کل غیر از مطالب حاشیه ای تجربه‌های خوبی ردو بدل میشه که میشه استفاده مثبت کرد ازشون، مرسی

خب اینجا همه طرفدار زنن

اینجا نه زن ها کلا خودخواهن.من که اصلا نمیتونم باهاشون کنار هر جا میرم باهاشون دعوام میشه.ولی مردها خیلی بهترن.کاری داشته باشم .ببینم زن هست کلا از همون اول نا امید میشم.ولی مردها خدایی کار ادم را راه میندازن

بله ایشون پیشنهاد ندادن درحد شوخی جملروبیان کرده بودن و اون خانمم مطمئنن بازدید کنندهاش فقط خانم نیس ...

تکلیف مردی که توی نی نی سایت باشه و از نی نی سایت پیدا کنی بخوای باهاش اشنا بشی مشخصه، لازم به گفتن نیست 👌🌹

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
بله . و یه چیزی ام تو دلم موند بگمشوهر یا دوس پسری که بخاد از نی نی سایت پیدا شه معلومه چیه پسر خوب ...

نکته ای عرض کنم 

این که مردی بیاد مزاحمت ایجاد کنه خب قطعا این کار صحیح نیست و جای بحث هم نداره. 

ولی من خودم شخصا اوقات فراغت میام سایت شاید بعضی وقتا دو روز اصلا نیام 

بعضی وقتام 3 ساعت یکسره بتونم باشم 

بعضی وقتام به بعضی سوالات مهم حین کارم  پاسخ میدم .

پس نمیشه گفت هر کسی اینجاست بیکار و علافه .

غیبت هم که کلا واس همه اشخاص نهی شده و حق ناس عرضی میاره مرد و زن نداره .

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اینجا نه زن ها کلا خودخواهن.من که اصلا نمیتونم باهاشون کنار هر جا میرم باهاشون دعوام میشه.ولی مردها ...

شما کارمندی احتمالا 

این حرف رو خیلی از کارمندان خانم بیان می‌کنند 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بله درسته در کل غیر از مطالب حاشیه ای تجربه‌های خوبی ردو بدل میشه که میشه استفاده مثبت کرد ازشون، مر ...

منم عین شما از خانم ها خیلی شاکیم .میبینمشون هر جا حالت دفاعی میگیرم به خودم .بخدا از بس حسود .بخیل و عقده ای هستن .۸۰ درصدشون اینجورین فقط ۲۰ درصدشون بوی ادمیت دارن.ولی اقایون برعکس ۸۰ درصدشون خوبن