2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید چرا انقدر چندشهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امشب یکی از کاربرای پاچه ورمالیده هم پرید به منی که آرومم معمولا😁

حتما تاریخ زدنه واکسن هاریش قاطی پاطی شده نمیدونن به کی بپرن🤣

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

بخدا اونم عیب نداره میگم بچن تازه اول راهن آخه مجاری تناسلی!!!بعد طرف پرستاره به جای واژ!ن میگه مجار ...

زیادی دیگه احساس صمیمیت کردن تو اون دوران😆

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

ساده نباش

اینا ی مشت نَر هستن ک مشکل روانی دارن

میان چرت و پرت مینویسن

اخه ی دختر باکره کم سن و سال از کجا میدونه سیستم بدنش

چ شکلیه؟

اینا مریض جنسی اند🤮🤮🤮🤢

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ساده نباشاینا ی مشت نَر هستن ک مشکل روانی دارنمیان چرت و پرت مینویسناخه ی دختر باکره کم سن و سال از ...

کاش اینطور باشههه 

دختره احتمالا دروغ گفته خواسته ناز کنه خدا بزنتش😂😂چون خاطراتشون از اول تا آخر تعریف کرد داشت چندشم میشد اینجا تیر آخرو خوردم

کلا هرشب به یکی میپره امشب خورد ب منمنم شستمش انداختمش رو بند😁🤣

حیف سایت دست و بال ادمو میبنده وگرنه میشد خیلی خوشگلتر رنگ امیزیشون کرد. من فقط تو کف اون کسایی ام که فقط برای اینکه ارضای روانی بشن رندوم یکیو ریپلای میکنن بعد که میبینن طرف کوتاه بیا نیست و جوابشون میده در میان میگن دیگه ریپلای نکن وقتم باارزش تره😂 یکی نیست بگه د اخه تو اگه وقت شناس بودی که بیست و چهاری اینجا پلاس نبودیو تنت نمیخارید واسه ریپلای و بحث و دعوا🤣