2777
2789

🤢🤮🤮🤮پسره که تاپیک زده در مورد دوست دخترش یه جا گفت راجع به بچه باهم صحبت کردیم گفته من تنگی مجاری تناسلی دارم موقع زایمان اذیت میشم شروع کرده به گریهههه اونم آرومش کرده من هستم نمیذارم اذیت شی بهترین دکترا میبرمت بغلش کرده 

واقعا چندشمممم شد عشقم میورزین حداقل قشنگ عشق بورزین این حرفا بین دوست دختر و پسر!زن و شوهرام همچین چیز چندشی ندارن🤐حالم بد شد من حساسم؟یا واقعا چندش بود؟؟تا دو روز حالم بد میمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا وایب اینایی رو گرفتم ازشون که موقع پایان مکالمه‌شون میگن اول تو قطع کن ن اول تو قطع کن🥴😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

حالم بد شد بخدا😔بعد میان با افتخار تو سایت عمومیم میگن

کدومشه؟

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

نمیدونم چرا وایب اینایی رو گرفتم ازشون که موقع پایان مکالمه‌شون میگن اول تو قطع کن ن اول تو قطع کن🥴 ...

بخدا اونم عیب نداره میگم بچن تازه اول راهن 

آخه مجاری تناسلی!!!بعد طرف پرستاره به جای واژ!ن میگه مجاری !!!🤢حداقل درستم نمیگن قشنگ معلومه طرف توهم زده